Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Wniosek o przywrócenie obywatelstwa

Władze Republiki
    7
    12
    124
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      Julian Fer at Atera last edited by

Szanowna Pani Prezydent,

w dniu dzisiejszym systemowo złożyłem wniosek o przywrócenie obywatelstwa baridajskiego. Gdyby zginął to na wszelki wypadek tradycyjnie też ten wniosek składam.

Robert Fryderyk 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Robert Fryderyk
        Robert Fryderyk @Julian Fer at Atera last edited by

@Julian-Fer-at-Atera napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:

Szanowna Pani Prezydent,

w dniu dzisiejszym systemowo złożyłem wniosek o przywrócenie obywatelstwa baridajskiego. Gdyby zginął to na wszelki wypadek tradycyjnie też ten wniosek składam.

Unikam wypowiadania się poza Dreamlandem, ale rad jestem, że po nowym otwarciu do Baridasu wracają jego Najwięksi i Najwspanialsi Synowie.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • L
          Laurẽt Gedeon I last edited by

Jak widać są równi i równiejsi. Jednym można tego samego dnia odebrać i ponownie nadać obywatelstwo, a inni muszą odczekać. W Republice Baridasu już mnie nic nie zdziwi.

Ola Marcjan-Chojnacka 1 Reply Last reply Reply Quote -1
          • Adrian Józef Alatristé
            Adrian Józef Alatristé last edited by

Może wystarczy po prostu poczekać na aktywność Pani Prezydent? Kilka godzin to chyba nie jest jakiś długi czas przy nadaniu obywatelstwa a powyższy przytyk jest po prostu wyrażeniem złej woli.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • L
              Laurẽt Gedeon I @Adrian Józef Alatristé last edited by

@Adrian-Józef-Alatristé napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:

Może wystarczy po prostu poczekać na aktywność Pani Prezydent? Kilka godzin to chyba nie jest jakiś długi czas przy nadaniu obywatelstwa a powyższy przytyk jest po prostu wyrażeniem złej woli.

Przecież to całkiem proste. Pani Prezydent wchodzi na forum i pisze w miejscach, w których "ma takie widzi mi się". Zrozumiał bym gdyby przynajmniej była nieobecna. Wydanie postanowienia to nawet nie minuta pracy i dlatego to nie jest gest dobrej woli, a wręcz przeciwnie.

PS: Obywatelowi należy się teka osobistego "lukra" adwokata 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Sorcha Raven
                Sorcha Raven last edited by

Z chęcią bym nadała, niestety nie mam takich uprawnień 🙂

• Adrian Józef Alatristé
                  Adrian Józef Alatristé last edited by

Akurat adwokatem Pani Prezydent nie jestem i nie będę ze względu na wiele uwag co do działalności tejże. Pani Prezydent została już upomniana na discordzie odnośnie obywatelstwa.

• Kristian Arped
                    Kristian Arped last edited by

Ej ale spokojnie, przecież mamy też realne obowiązki. Tbh <72h czekania to nie jest jakiś wielki deal

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • L
                      Laurẽt Gedeon I @Kristian Arped last edited by Laurẽt Gedeon I

@Kristian-Arped napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:

Ej ale spokojnie, przecież mamy też realne obowiązki. Tbh <72h czekania to nie jest jakiś wielki deal

To zależy, bo np. głosowanie można przeprowadzić szybciej, a powinno być odwrotnie. W tym momencie nie trwa jakieś głosowanie itp., ale gdyby było to taki stan rzeczy może być postrzegany jako manipulacja.

• Ola Marcjan-Chojnacka
                        Ola Marcjan-Chojnacka @Laurẽt Gedeon I last edited by

@Laurẽt-Gedeon-I napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:

Jak widać są równi i równiejsi. Jednym można tego samego dnia odebrać i ponownie nadać obywatelstwo, a inni muszą odczekać. W Republice Baridasu już mnie nic nie zdziwi.

text alternatywny

@Julian-Fer-at-Atera -> obywatelstwo przyznano.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • L
                          Laurẽt Gedeon I @Ola Marcjan-Chojnacka last edited by

@Ola-Marcjan-Chojnacka mógł bym odpowiedzieć w równie infantylny sposób, ale chyba nie będę zniżał się do tego jak głowa państwa wyraża swe emocje w dziale urzędowym.

Ola Marcjan-Chojnacka 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Ola Marcjan-Chojnacka
                            Ola Marcjan-Chojnacka @Laurẽt Gedeon I last edited by

@Laurẽt-Gedeon-I Ja osobiście swoje wypowiedzi targetuję biorąc pod uwagę adresata. Nigdy nie odpowiadam >>infantylnie<< komuś, od kogo bije aura powagi.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • first-post
                              last-post