Wniosek o przywrócenie obywatelstwa
-
Szanowna Pani Prezydent,
w dniu dzisiejszym systemowo złożyłem wniosek o przywrócenie obywatelstwa baridajskiego. Gdyby zginął to na wszelki wypadek tradycyjnie też ten wniosek składam.
-
@Julian-Fer-at-Atera napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:
Szanowna Pani Prezydent,
w dniu dzisiejszym systemowo złożyłem wniosek o przywrócenie obywatelstwa baridajskiego. Gdyby zginął to na wszelki wypadek tradycyjnie też ten wniosek składam.
Unikam wypowiadania się poza Dreamlandem, ale rad jestem, że po nowym otwarciu do Baridasu wracają jego Najwięksi i Najwspanialsi Synowie.
-
Jak widać są równi i równiejsi. Jednym można tego samego dnia odebrać i ponownie nadać obywatelstwo, a inni muszą odczekać. W Republice Baridasu już mnie nic nie zdziwi.
-
Może wystarczy po prostu poczekać na aktywność Pani Prezydent? Kilka godzin to chyba nie jest jakiś długi czas przy nadaniu obywatelstwa a powyższy przytyk jest po prostu wyrażeniem złej woli.
-
@Adrian-Józef-Alatristé napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:
Może wystarczy po prostu poczekać na aktywność Pani Prezydent? Kilka godzin to chyba nie jest jakiś długi czas przy nadaniu obywatelstwa a powyższy przytyk jest po prostu wyrażeniem złej woli.
Przecież to całkiem proste. Pani Prezydent wchodzi na forum i pisze w miejscach, w których "ma takie widzi mi się". Zrozumiał bym gdyby przynajmniej była nieobecna. Wydanie postanowienia to nawet nie minuta pracy i dlatego to nie jest gest dobrej woli, a wręcz przeciwnie.
PS: Obywatelowi należy się teka osobistego "lukra" adwokata
-
Z chęcią bym nadała, niestety nie mam takich uprawnień
-
Akurat adwokatem Pani Prezydent nie jestem i nie będę ze względu na wiele uwag co do działalności tejże. Pani Prezydent została już upomniana na discordzie odnośnie obywatelstwa.
-
Ej ale spokojnie, przecież mamy też realne obowiązki. Tbh <72h czekania to nie jest jakiś wielki deal
-
@Kristian-Arped napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:
Ej ale spokojnie, przecież mamy też realne obowiązki. Tbh <72h czekania to nie jest jakiś wielki deal
To zależy, bo np. głosowanie można przeprowadzić szybciej, a powinno być odwrotnie. W tym momencie nie trwa jakieś głosowanie itp., ale gdyby było to taki stan rzeczy może być postrzegany jako manipulacja.
-
@Laurẽt-Gedeon-I napisał w Wniosek o przywrócenie obywatelstwa:
Jak widać są równi i równiejsi. Jednym można tego samego dnia odebrać i ponownie nadać obywatelstwo, a inni muszą odczekać. W Republice Baridasu już mnie nic nie zdziwi.
@Julian-Fer-at-Atera -> obywatelstwo przyznano.
-
@Ola-Marcjan-Chojnacka mógł bym odpowiedzieć w równie infantylny sposób, ale chyba nie będę zniżał się do tego jak głowa państwa wyraża swe emocje w dziale urzędowym.
-
@Laurẽt-Gedeon-I Ja osobiście swoje wypowiedzi targetuję biorąc pod uwagę adresata. Nigdy nie odpowiadam >>infantylnie<< komuś, od kogo bije aura powagi.