-
Czołem.
Kiedyś w Baridasie funkcjonował Herold — instytucja, w której każdy chętny Baridajczyk mógł publikować swoje teksty. Co wy na to, by przywrócić go tutaj, w systemach Unii, w takim samym formacie?
Jeżeli znajdą się chętni albo po prostu popieracie pomysł, to postaram się ogarnąć temat jak najszybciej.
-
Władze Baridasu: Córko, odblokowaliśmy ci 𝕳𝖊𝖗𝖔𝖑𝖉𝖆
Ja: Jupi, 𝕳𝖊𝖗𝖔𝖑𝖉!tzn. popieram.
-
Jak dla mnie i nazwa i forma powinna zostać taka sama. Herold powinien być instytucją państwową dającą możliwość publikowania wszystkich obywatelom Baridasu.
-
@Adrian-Józef-Alatristé napisał w Herold:
Jak dla mnie i nazwa i forma powinna zostać taka sama. Herold powinien być instytucją państwową dającą możliwość publikowania wszystkich obywatelom Baridasu.
Zgadzam się w pełni.
-
Super, postaram się jutro ogarnąć temat. Dzisiaj niestety miałem urwanie głowy w realu.
Dzięki za odzew! : )
-
Mogę poszukać loga Herolda w wersji wektorowej, żeby można je było dostosować do systemu prasowego Unii. Chyba że było na serwerze Baridasu i je macie.
-
Jestem za tym pomysłem.
-
W pełni popieram, bo "Herold" to jeden z elementów historii naszego Narodu
-
Wydaje mi się, że poprawnie utworzyłem profil Herolda: https://www.uniapanstw.pl/profil/I00024
Zapraszam do zgłaszania się chętnych w tym wątku, żebym wiedział kogo dodać. Trzeba będzie koniecznie zrekonstruować/znaleźć oryginalne logo herolda w wektorkach, ale niestety nie widzę na FTP.