Wątek informacyjny o tym czy Radio Gidena gra i inne tego typu informacje
-
Jak wiecie, w zeszły weekend nie było audycji.
Oryginalnie moja audycja miała być w sobotę; tak też będzie od teraz.
W tą sobotę, o 19:00, zapraszam do zajrzenia tutaj.
Tym razem moim zamierzeniem jest, aby muzyka była mniej skoczna, a bardziej eksperymentalna. Chciałabym również ustanowić sobie jakieś - nie wiem jeszcze, jakie - ograniczenie czasu audycji, bo ostatnio zaszalałamInnym newsem jest to, że od tej pory, Radio Gidena jest [na razie tylko narracyjnie] częscią załozonego przeze mnie jeszcze przed odejściem z KS BBC - Baridas Broadcasting Corporation.
(Dociekliwi pewnie przypomną sobie o BBC Radiophonic Workshop na osiedlu Maida Vale; tutaj również takie coś powstanie). -
Może być ciekawie.
Na pewno będę się przyglądał, czy raczej przysłuchiwał
-
Przypiąłem wątek dla łatwiejszego śledzenia.
-
Czy radio planuje nadawać w najbliższej przyszłości? Słuchacze tęsknią!
-
Świąteczna audycja!
-
Może świąteczna audycja z karaoke.
-
Ewentualnie jakiś odbiornik się ustawi na częstotliwości Gideny, i będzie słuchane na Jarmarku
-
Wstępnie z @Ola-Marcjan-Chojnacka umówiłyśmy się na audycje 25-26 grudnia.
Udostępniam formularz w którym można zgłaszać piosenki. Generalnie dowolność, można dla kogoś z dedykacja bez dedykacji, anonimowo lub nie. Postaramy się z zebranych rzeczy poskładać playlistę. Dobrze by też było jakby ktoś ja na żywo prowadził wiec jak są jacyś chętni to zapraszamy. -
-
@natalia-helena-von-lichtenstein podobno poprawiono
-
Ode mnie poszło
-
A i oczywiście nie ma ograniczeń co do piosenek można wysłać ile się chce
-
Czy jest jakiś ustalony profil muzyczny?
-
@alfred-de-ebruz dowolny. Na pewno będzie parę piosenek świątecznych ale no myślę że nikt oprócz mnie nie jest ich takim fanem żeby katować widownie przez 1-2h tylko nimi ;d
-
@joanna-izabela napisał w Wątek informacyjny o tym czy Radio Gidena gra i inne tego typu informacje:
@alfred-de-ebruz dowolny. Na pewno będzie parę piosenek świątecznych ale no myślę że nikt oprócz mnie nie jest ich takim fanem żeby katować widownie przez 1-2h tylko nimi ;d
No ja uważam, że idealny czas trwania odtwarzania piosenek światecznych to -1s, ale dostosuje się ^^
-
Dopiero 5 propozycji, chcemy więcej! @Natalia-Helena-von-Lichtenstein na pewno będzie zadowolona jak jej wielbiciele wyślą jej piosenkę z dedykacją, nie dajcie się prosić panowie
-
Wysłałam jeszcze jedną w przypływie inspiracji. BTW. słuchałam tej piosenki pierwszy raz wczoraj i bardzo wydała mi się głęboka.
-
Też coś tam zapodałam
-
Coraz więcej piosenek ale nadal mało! Ale pojawiają się życzenia zagraniczne wiec może audycja wejdzie na pole ponad unickie!
-
Poszło