Struktura podforum
-
Obecnie nasze podforum ma dosyć wysoki stopień zagnieżdżenia, co imo utrudnia troche nawigację i mi osobiście przeszkadza. Najchętniej przerobiłbym to na coś w ten deseń:
Republika Baridas
├── Plac Centralny
├── Samorządy
└── Władze"Samorządy" byłoby podforum, służącym głównie do wątków narracyjnych (można samo podforum nazwać inaczej), "Plac Centralny" do dyskusji ogólnych, a "Władze" — połączony dla wątków urzędowych dla Prezydenta i Rady.
Oczywiście jeżeli Wam obecna struktura odpowiada, to nie będę nic zmieniać.
-
Jak najbardziej jestem za reformą struktury naszego forum narodowego. Proponowany przykład mnie satysfakcjonuje.
-
Odbieranie Placowi Centralnemu jego patrona jest smutne
-
@ola-marcjan-chojnacka inna sprawa, że został ten patron trochę narzucony.
-
No mnie ten patron trochę wkurza, bo wydłuża niepotrzebnie nazwę. Ale jak ci zależy, to można zostawić.
-
@adrian-józef-alatristé Tak jak i wspomniana przez Towarzysza monarchofaszystowska odmiana Baridasu gdy używa się go jako części nazwy państwa.
-
@ola-marcjan-chojnacka w sumie to właśnie narzucanie braku odmiany to przejaw monarchofaszyzmu. Szczególnie, że większość społeczeństwa baridajskiego jednak odmienia nazwę kraju. Dodatkowo nikt nie zwraca uwagi na formę nieodmienioną, jeśli masz taką wolę to nie odmieniaj.
-
Ja też jestem zwolennikiem odmieniania nazwy. Tbh to jest o wiele bardziej naturalne, niż sztuczne pozostawianie jej w mianowniku
-
@adrian-józef-alatristé To nie ja jestem byłym Królem w tej dyskusji