Koło Światowego Związku Filatelistycznego w Eldoracie
-
@heinz-werner-grüner czemu smutna mina?
-
@ludwik-tomović Bo od tego wziuuuma to już mnie telepie.
-
@heinz-werner-grüner to przez weekend będzie mocno telepało
-
@ludwik-tomović Oj srogo! Na pewno!
-
Jakie to telepanie będzie zobaczymy. Jak na razie u mnie pełen luzik.
-
@bruno-petrowicz-catalan @bruno-petrowicz-catalan Ja się nie nastawiam na podium. Za duzy rozrzut czasowy. Przypominam, że to dość specyficzny rajd z szantami, rymowaniem, barkami i innymi takimi nowościami. Radzę czytać treść opisu.
-
Wciąż można pobrać znaczek 2. Rajd Lwa i Jednorożca (I)
-
Dziś, od 22:11 będzie można pobrać znaczek 2. Rajd Lwa i Jednorożca (II)
-
Rozpoczęła się emisja znaczka 2. Rajd Lwa i Jednorożca (II)
-
List otwarty sekretarza Światowego Związku Filatelistycznego
Wasza Świątobliwość, Wasze Królewskie Mości,
Wasze Królewskie Wysokości, Wasze Ekscelencje,
Drodzy Przyjaciele Filateliści!Światowy Związek Filatelistyczny żyje i ma się dobrze. Może jednak żyć bardziej i mieć się jeszcze lepiej w stopniu tym większym, że wielkimi krokami nadchodzi najlepszy co roku okres dla mikronacji (a najgorszy dla ogólnego samopoczucia wynikającego z pogody za oknem).
Kolekcjonując austro-węgierskie, leockie i santerskie produkcje, z wytęsknieniem czekamy na uzupełnienie naszych kolekcji o nowe, piękne znaczki z Bialenii, Bizancjum, Dreamlandu, Krakozji, Muratyki, Norweglandu, Rotrii, Rzeczypospolitej Obojga Narodów, Sarmacji, Skarlandu, Sclavinii, Tuolelenkki, Unii Niepodległych Państw, Voxlandu i Westlandu, Winkulii…
Niezmiennie zapraszamy do Światowego Związku Filatelistycznego również nowe kraje i nowych autorów. Dobry moment na to, aby spróbować swoich sił w czymś nowym jest właśnie teraz. W każdym przypadku służę radą, wsparciem i pomocą tu, na forum, albo bezpośrednio pod adresem e-mail {moje-imie}@gmail.com.
Z życzeniami dobra i piękna,