Rajd Lwa i Jednorożca - Nagrody
-
Zwycięzca 1.Rajdu Lwa i Jednorożca (w ramach RMAW) otrzyma:
Złoty Medal
3000 kr(MAW), 200 000 kr (UNP) od Teutonii i 100 000 kr(UNP) od Sclavinii oraz realne nagrody rzeczowe od Sclavinii oraz TeutoniiDrugi kierowca w rajdzie otrzyma
Srebrny Medal
2000 kr(MAW), 100 000 kr(UNP) od Teutonii i 50 000 kr(UNP) od SclaviniiTrzeci kierowca w rajdzie otrzyma
Brązowy Medal
1000 kr(MAW), 50 000 kr(UNP) od Teutonii i 25 000 kr(UNP) od Sclavinii
Zespół, który zgromadzi najwięcej punktów otrzyma po 2000 kr(MAW) dla obu zawodników.Łączna pula pieniężna 8000kr(MAW) i 525 000kr(UNP)
Przypomnijmy również że KW Targersdorf ufundował dodatkowe 8000kr(MAW) dla triumfatora sezonu I RMAW.
-
Dodatkowo nagrody ufundowali Król Dreamlandu, JKM Aleksander I oraz Najczcigodniejsi Namiestnicy Palatynatu Leocji, Franklin Garamond i Helwetyk Romański...
Zwycięzca 1.Rajdu Lwa i Jednorożca (w ramach RMAW) otrzyma:
50 000 dreamów(Dreamland) oraz 3 500 ♇(Leocja)
Drugi kierowca w rajdzie otrzyma 35 000 dreamów(Dreamland) oraz 2 000 ♇(Leocja)
Trzeci kierowca w rajdzie otrzyma 15 000 dreamów(Dreamland) oraz 1 000 ♇(Leocja)Wzrosły także nagrody w koronach w Austro-Węgrzech, dzięki Namiestnikowi Księstwa Salzburga Michałowi J. Potockiemu):
- 5000 kr (MAW)
- 3000 kr (MAW)
- 2000 kr (MAW)
-
Pełna lista sponsorów zarówno RMAW jak i poszczególnych rajdów.
Od góry:
-Sponsor Strategiczny
-Sponsorzy Główni
-Sponsorzy poszczególnych rajdów w kolejności od najnowszego
-Sponsorzy Jednorazowi
Chyba nikogo nie pominąłem... -
@Aleksander @Helwetyk-Romański i Franklin @Ametyst-Faradobus @Michał-Jerzy-Potocki jesteście niesamowici!
-
@joanna-izabela Z tego co mi się o uszy obiło, to jeszcze nie koniec.
-
Jazusmaria, Andrzej! Musimy wygrać! @Andrzej-Fryderyk
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Walka zapowiada się niesamowita!
Według moich obliczeń na starcie powinno stanąć 23 kierowców, po odliczeniu tych co zadeklarowali, że nie wezmą udziału oraz tych co już nie startowali w poprzednim rajdzie i do dziś nie potwierdzili, że i w tym wezmą udział. -
oficjalnie juz kupione ;d -
@joanna-izabela teraz to musimy wygrać
-
@ludwik-tomović Jeśli mnie jakimś cudem uda sie wygrać to nagrodę przeznaczam na cel charytatywny.
-
Kolejna aktualizacja..., ale już ostateczna,przed rajdem w Teutonii i Sclavinii...
-
A takie medale będą czekały na zdobywców pierwszych trzech miejsc w klasyfikacjach indywidualnych i zespołowych
-
Update w pierwszym poście... Piękne rękodzieło artysty!
-
@heinz-werner-grüner piękne dzięki za dobre słowo, mam nadzieję że kiedyś będę miał lepsze umiejętności i wykonam bardziej realistyczne
-
Nagrody ze strony Sclavinii zostały wypłacone
@Helwetyk-Romański @Ludwik Tomović@Andrzej-Fryderyk
-
korony wysłane, została tylko nagroda rzeczowa ale swiat jest zagrażający i zimny żeby udac się do paczkomatu. Mam nadzieje, że @Helwetyk-Romański wybaczy opoznienia.
-
Nagrody w dreamach za oba etapy zostaną wypłacone po dołączeniu Królestwa Dreamlandu do systemu walutowego Unii.