Dzień dobry
-
Uznałem, że może warto byłoby napisać coś poza rajdem.
Przybywam z - przynajmniej po części - być może niezbyt przyjaznych Wam... terytoriów - ale w pokoju. Mamy jakiś pokój olimpijski na czas rajdu, prawda? Z góry uprzedzam, że nie obiecuję żadnej większej aktywności niż dotychczasowa związana ze sportem! Nie jestem także ostatnio zbytnio wtajemniczony w nowe dzieje mikroświata, dlatego najmocniej przepraszam za jakiekolwiek wpadki i proszę o niewyjmowanie gilotyny... przynajmniej jeszcze.
Także tego.
Miło mi zapoznać - bądź na nowo poznać - się z dostojnymi i chciałbym życzyć wszystkim udanego dnia! -
Hej
Ja tam po trochu liczę, że zostaniesz z nami i po rajdzie -
@arkadiusz-von-witcher Cześć!
Dobrze Cię widziećOczywiście, tak jak Szanowna Przedpiszczyni zachęcam do zaglądania do nas i po Rajdzie
-
Cóż... zobaczymy jak będzie po rajdzie!
-
@arkadiusz-von-witcher po rajdzie to będzie biesiada na rynku w Eldoracie
-
@arkadiusz-von-witcher w sumie jakbys pomyslal co chcesz zrobic to bysmy ci pomogli
-
@Joanna-Izabela Pozostaje pytanie, co można byłoby zrobić...
@Ludwik-Tomović A można wiedzieć co też kucharze przygotowali? I jaki jest plan na biesiadę? -
@arkadiusz-von-witcher przeciez dobrze wiesz ze wszystko
ja sie zajmuje medycyna w mikro od czasu do czasu, a za wielu zainteresowanych w tej dziedzinie nie ma. Tak wiec ogarnicza cie tylko zasada "nie bądź chujem" -
@joanna-izabela Niestety, na medycynie - wirtualnej czy realnej - kompletnie się nie znam.
Tym bardziej na jakiejkolwiek innej sensownej dziedzinie, o której można byłoby swobodnie pisać w mikronacjach (a przynajmniej na razie nic sensownego nie przychodzi do głowy). Poza tym, wypadałoby jeszcze znaleźć czas na zaglądanie na forum - a jeszcze lepiej, gdyby udało się coś napisać. I to z sensem. :3
-
@arkadiusz-von-witcher przygotowali sclavińskie smakołyki
a plan jest taki ze potem mamy imprezę na Discordzie -
@ludwik-tomović Beton zmieszany z żużlem i pokruszonymi cegłami?
Zabawa na Discordzie brzmi ciekawie.
-
@arkadiusz-von-witcher to to jak już wszyscy popiją xD
Natomiast co do "sensownej" działalności to można robić naprawdę wiele, co kto lubi
Przykładowo może to być działalność sportowa, kulturalna, naukowa w dowolnej dziedzinie, dziennikarska, zajmowanie się miastem itp itp, także jest duża szansa na znalezienie czegoś dla siebie
-
Witam i ja!
-
Ja również witam
-
Witam.
-
Awatar nie zmieniony od 2016?
-
no elo wiedzminie, gdzie masz srebrny miecz?