Spóźnione powitanie
-
Witajcie w wolnym Baridasie!
Na wstępie przepraszam za zwłokę w pisaniu tego posta - byłam zaaferowana rzeczami technicznymi.
Prawie 16 lat minęło od unii z Sarmacją, za czasów Księcia Helwetyka. Teraz znowu jesteśmy wolni od Sarmacji. Razem z innymi wielkimi i wybitnymi narodami v-świata zdecydowaliśmy się utworzyć Unię Państw Niepodległych, będącą powszechną unią wielkich umysłów.Cieszy mnie tak liczna obecność wasza w odrodzonej Republice. Liczę na owocną współpracę.
Tak, jak napisałam pod wnioskami o obywatelstwo: gdy tylko ruszy nasz odpowiednik DP, odpowiednie akty prawne zostaną tam umieszczone.
Chciałabym też zaprosić kiedyś [ nie wiem jak szybko tho] na powrót [okazjonalny] Radia Gidena. Chcę zmontować jakąs fajną playlistę aby puścićDawno takich rzeczy nie było.
Obecnie mamy w systemie tylko 3 miasta: Cracoffię, Almerę i Ciuad de Bravo. Nie ukrywam jednak, że możemy te listę zmienić, jeśli będzie potrzeba. Osobiście nie mam żadnych uczuć wobec CdB i chętnie widziałabym na jego miejscu Gidenę
Mamy nadal troche legislacji do ogarnięcia, ale licze też na projekty inne - narracje, opisy miejsc/rzeczy, inicjatywy. Nie samym prawem człowiek żyje!
Jako, że nie jestem dobra w zakańczanie wypowiedzi, pozostaje mi jedynie powiedzieć: Niech żyje Baridas!!!