2. Rajd Lwa i Jednorożca
-
Szanowni Państwo,
Mam zaszczyt zakomunikować, że już dziesięć dni ruszamy w trasę kolejnego rajdu. Tym razem najbardziej szalonego z dotychczasowych. I to nie tylko, że pojawi się kilka nowości, ale i z przebiegu trasy. Kierowcy będą musieli się przemieszczać pomiedzy wyspami raz drogą wodną, raz powietrzną, byle zdążyć na czas!
centered paragraph
-
Tradycyjnym już sposobem zaczynamy odliczanie! Wszystkich chętnych zapraszam do udziału, a "stare wygi" do potwierdzania swojego startu!
Po raz kolejny liczę na zdrową rywalizację do samego końca! -
@heinz-werner-grüner takie laseczki na zdjęciach
Najskuteczniejsza forma reklamy?
-
@natalia-helena-à-la-triste-von-hagsen-de-la-sparasan
Szczerze? Czysty przypadek. -
Z ciekawości, kto zrobił tą grafikę dla rajdu w lewym górnym rogu?
-
@cillian ja
Ale że zła grafika czy dobra? :v -
-
@ludwik-tomović Jest super
-
I pomyśleć, że za tydzień o tej porze będziemy szusować po slawońskich drogach...
-
Rajd w deszczowych warunkach w opozycji do dzisiejszego słonka...
-
-
Numery startowe rozdane! Kto nie otrzymał niech się zgłasza!
-
Ekipa Pangard Racing Team w pełnej gotowości do wyścigu.
-
Kto się jeszcze nie zgłosił niech to czyni natychmiast!
-
My już gotowi! Gruner Rennsport-Puch wkracza do akcji w "pełnej krasie"
@Taddeo-von-Hippogriff-Piccolomini prawda? -
Pangard już grzeje silnik do startu.
-
Już jutro wielkie ściganie na ziemiach sclavińsko(slawońsko również)-teutońskich(loardyjskich).
Jak widzicie na załączonym obrazku robimy wszystko byście mogli być na bieżąco z wydarzeniami z rajdu. To nie będzie łatwy rajd, o nie. Wszelkieog kolorytu mają dodać pomysły współorganizatorów na zaostrzenie rywalizacji...
I tak już na prologu jesteśmy w stanie zyskać kilka premiowanych minut za... marynarskie opowieści! Więcej szczegółów oczywiście w opisie!
Następnie w górskich szczytach poznamy niebywałe legendy, które zapierają dech i powodują, że niejednen mąż i niejedna niewiasta uroni łże nad losem swych praprzodków... A to wszystko w odmętach nocnych odcinków.
Ze Sclavinii przeniesiemy się do odległej Slawonii. A tam poznamy kilka ciekawostek i przejedziemy przez miasto z rekorodowo długą nazwą.
Jak się domyślacie Rajd Lwa i Jednorożca wymaga ciągłego przemieszczania się. Nie mogło więc zabraknąć związanych z tym "zadań specjalnych". Na zakończenie drugiego dnia będziemy więc musieli się przeprawić barką (oczywiście jest to zadanie dodatkowe, dla tych co chcą uzyskać kilka minut premii). Czy pożartujesz z flisakami zależy już wyłącznie od ciebie. Ciekawostek i utrudnień ciąg dalszy nastąpi w obfitującej w koczownicze ludy, Loardii. Tam zwróćmy uwagę przede wszystkim na OS8 i OS9. Pierwszy, który się zjawi, niekoniecznie musi być tym wygranym. Straci Premię Czasową, dostanie karę i będzie obiektem żartów do końca trwania rajdu... Miejcie się zatem na baczności!
To tyle ze "specjałów" rajdu pod egidą jednorozca i lwa. Bawcie się dobrze i niechy wygra najlepszy! -
Tak, to jak najbardziej realne odejście w v-realnym świecie... Żegnaj Profesorze @Anton-Sokolov !
Jakkolwiek to zabrzmi to cieszę się, że w tej "tragedii" jaką niewątpliwie jest odejście każdego członka mikronacyjnej rodziny, wybrałeś fabularną śmierć w mojej inicjatywie... Wiem, że to pewnie przypadek, ale nasze drogi spotkały się kiedyś również przypadkowo, ale i równie przypadkowo mieliśmy okazję się poznać. Liczę na to, że przez "przypadek" nasze drogi znów się zejdą czy to w mikro czy makro świecie...Do zobaczenia!
-
Myślę że na koniec Rajdu upamiętnimy Profesora....
-
@heinz-werner-grüner Jest nam niezmiernie przykro. Szkoda, że tak wybitna osobistość opuściła nasze grono.