2.RLiJ - SOS 12 / Meta Rajdu - Auterra - Auterra
-
TO JA.
-
Na ostatniej prostej jest już Ludwik Tomović. Oczekiwanie wielkie. Królu szos! Przypomnij sobie najlepsze rajdy! Te fantastyczne pięć podiów. Dwa zwycięstwa na Rajdach! Ludwik Tomović! Po medal! Po radość dla Sclavińczyków dzisiaj wszystkich! Na mecie, jest pięknie, jest medal!
-
Pangard na mecie.
-
Siema meto, siema ludzie, co u was?
-
Finito!
-
I meta. W końcu meta.
Zespół nie zaliczy tego rajdu do najbardziej udanych, ale czasem musi przyjść zadyszka formy.
Słowo "organizatorskie"
Gratulujemy zwycięzcom i współczujemy przegranym.
Serdecznie dziękuję wszystkim za udział, zabawę i wszelkie komentarze. Dobrze, że jesteście!Do zobaczenia za miesiąc w Dreamlandzie!
-
Po trzech dniach wyczerpującej jazdy Piotr Jankowski startujący z numerem 27 przekroczył linię mety Rajdu Lwa i Jednorożca. WARUNKOWO skorzystał ze swoich zawodowych umiejętności kierowania pojazdem (choć jego występ w tym wyścigu zdawał się przeczyć temu, co miał wpisane w dokumentach). Jego automobil, który na początku rajdu wprost lśnił, teraz zmienił barwę z czarnej w jasnobrązową (przynajmniej w dolnej części). Z każdym metrem jego silnik wydawał też coraz bardziej niepokojące dźwięki. Bardziej przywodził już na myśl maszynę z odległych Pustkowi, niż perełkę norweglandzkiej techniki. To jednak się już nie liczyło. Zarówno rajdowca jak i jego maszynę czekał teraz zasłużony odpoczynek...
-
Mać, mać, mać…!
-
Trzy false starty.
-
Koniec mordowni.
-
jestem
-
Trudno uwierzyć, ale nawet bardzo doświadczeni kierowcy popełniają błędy, czego najlepszy przykład mamy. Oj namieszało się nieźle.
-
Nieoficjalna klasyfikacja końcowa 2.RLiJ!
-
Wreszcie do mety dotarł Michał Lubomirski, wśród ogólnej radości i z ulgą, że zmagania te dobiegły końca.
Dziękuję bardzo!
-
Klasyfikacja Końćowa 2.RLiJ
Ostatecznie zwycięstwo odniósł Ludwik Tomović (ELT), przed Andrzejem Fryderykiem (Konspir) i Helwetykiem Romańskim (ZS Neues Ufer).
Gratulujemy! -
Dziękuję organizatorom za cały trud włożony w organizację i przeprowadzenie rajdu. Dziękuje też wszystkim kierowcą za wspaniałą rywalizację. Emocje i napięcie trzymało do końca, a zwroty na czela stawki były tak niespodziewane że tylko życie potrafi pisać takie scenariusze. Wielkie dzięki i do zobaczenia w następnym wyścigu.
-
@Heinz-Werner-Grüner ja bym jeszcze poprosila kto byl najlepszy w samej Teutonii ;D
-
@joanna-izabela Da radę zrobić, ale to za chwilkę.
Tylko pozycja numer 1? -
@heinz-werner-grüner tak, tylko 1 ;D oczywiscie poczekam i tak dopiero za tydzien bede wysylala paczuszki
-
@joanna-izabela Dobra sprawdziłem...
Bezapelacyjnie wygrał Ludwik Tomović, choć przez chwilę nawet pomyślałem, że uda się Andrzejowi Fryderykowi...