Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Celem rozwiania ewentualnych wątpliwości - jeśli takowe się w przyszłości pojawią

Dyskusje Unijne
    2
    2
    116
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Wojciech Hergemon
      Wojciech Hergemon last edited by

Zdarza się, że po czasie pojawiają się rózne absurdalne wątpliwości, więc nauczony życiowym doświadczeniem z mikro, z niejakiej ostrożności i uprzedzając bieg zdarzeń pozwolę sobie publicznie napisać, że nie mam nic przeciwko temu, aby Unia skorzystała z dowolnej wersji Dacii Aero i zrobiła sobie osobną Giełdę. Wręcz będę tym ukontentowany, bo dowodzi to tylko jakości całego pomysłu, który bawi mikronautów od dekady. Pod adresem www.gielda.uniapanstw.pl niezmiennie znajduje się komplet plików najnowszej, działającej wersji, wystarczy podmienic indexy, wyczyścić bazę i zmienić nazwy plików pod crona. Niestety nie ma tam dokumentacji, bo ostatnia dokumentacja była spisana na papierze w kratkę w 2011 roku i dotyczyła wczesnej bety, podejrzewam, że zjadły ją myszy (właśnie dlatego realny termin przedawnienia wynosi 6 lat, bo myszy zżerają kwity). Nawet jakbym ją znalazł, to pokrywałaby się góra z 1/4 kodu.

Mam jedynie dwa, wydaje mi się, że całkowicie zdroworozsądkowe oczekiwania:
      a) zanim ktoś zacznie przy tym dłubać - zostanie usunięta integracja z Sarmacją - tak, żeby nie gryzło się to z http://gpw.dreamland.net.pl, jednak kretyznizmem byłoby, jakby można wpłacać liberty na jedną Giełdę, a wypłacać z drugiej Giełdy,
      b) jeśli ktoś będzie rozwijał projekt na potrzeby Unii - nie będzie zawracać mi tym głowy, zwłaszcza że ciprokod jest banalny, a nadto zmieni sobie hasło i nowego mi nie da.

F 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • F
        FPvR @Wojciech Hergemon last edited by

@wojciech-hergemon takie głupie pytanko... Pod wskazanym adresem znajduje się tylko kropka.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • first-post
          last-post