Najnowsza audycja Dreamland Television 1
-
Drodzy Włodarze,
Drodzy Mieszkańcy państw
Unii Niepodległych Państw.Jak wiecie czy też nie Dreamland ma własną telewizję Dreamland Television 1(DTV1), która jest częścią koncernu Dreamland Radio Television(DRT)(nie dotyczy mieszkańców Dreamlandu, którzy znają DTV), istniejemy od listopada 2020. Wyemitowaliśmy dwie audycje telewizyjne, a po 3 miesięcznej przerwie odbędzie 3 audycja. Również we czerwcu 2021 startuje drugi kanał - regionalny - Dreamland Television 2(DTV2). W tym roku planujemy start radia - Dreamland Radio(DR).
Jeżeli chcieliście zobaczyć najnowszą audycję, to zapiszcie w kalendarzu datę - 1 czerwca 2021 godz.12:00.Podsyłamy link do planowanej audycji:
Link do planowanej audycji(1 czerwca 2021 godz.12:00) -
Czy będą konkursy dla dzieci?
@Ramael musi coś wygrać -
Czekam na audycję!
@Leszek-van-der-Fryssau będzie Panw roli przystojnego prowadzącego? Jak Krzysztof Ibisz?
-
@joanna-izabela
Nie pogardziłbym nowym zestawem kredek. -
Jak sięgamy pamięcią programy tworzone przez barona van der Fryssau zawsze stał na wysokim poziomie. Nie możemy się doczekać nowej audycji. Cieszy też, że teraz grono telewidzów powiększy się o unitów.
-
Drodzy włodarze
Drodzy mieszkańcy
państw UNPDziękuje za tak żywy odzew i zainteresowanie mieszkańców państw UNP. Niezmiernie mi miło za tak ciepłe słowa. Dreamland Radio Television stawia na wysoki profesjonalizm naszych audycji telewizyjnych i radiowych. Jeżeli chcesz zasilić szeregi DRT i pracować w przyjemnej i miłej firmie zgłoś się do mnie po wszelkie informacje. Jako iż od czerwca DTV1 zwiększa audycje do 2 w miesiącu oraz od połowy czerwca startuje DTV2 o profilu regionalnym to zapraszamy w nasze szeregi. W tym roku chcę uruchomić też DTV3 INFO, kanał który będzie miał 4 transmisje w miesiącu(1 audycje na tydzień) oraz pierwszą stacje radiową - Dreamland Radio(DR), to będzie sporo pracy. Jednak to mnie motywuje to tworzenia wysokiej klasy newsów, dla mikronauczyków. Jeżeli znacie innych ludzi z krajów z poza UNP, to zapraszam do zapoznania z ofertą DRT.
-
Audycja już jutro! Hohoho!
-
czy audycja już była?
-
Drodzy moi!
Odpowiadając na pytania widzów:
- Ostatnia audycja odbyła się 1 czerwca 2021 roku;
- Kolejna audycja odbędzie się 15 czerwca 2021 roku;
- Od połowy czerwca DTV1 dwa razy w miesiącu;
- 15 czerwca 2021 roku startuje kanał - Dreamland Television 2. Tematyka krajowo - regionalna;
- Pod koniec roku start trzeciego kanału - Dreamland Television 3 INFO. Tematyka informacyjna(audycje do 4 w miesiącu);
- Możliwe?, iż w 2021 roku wystartuje stacja radiowa - Dreamland Radio.
Pozdrawiam!
Leszek van der Fryssau
Prezes Dreamland Radio Television