Rajd Czerwonego Orła
-
Szanowni Państwo, jest mi niezmiernie miło poinformować, że już niedługo rusza kolejne wydarzenie w ramach Rajdowych Mistrzostwa Austro-Węgier. Tym razem rywalizować będziemy na ziemiach Dreamlandu. Rajd Czerwonego Orła rusza już 18 czerwca! Przygotuj się!
Plakat promujący wykonał JKM Aleksander -
Będzie wzium!
-
Pojawiają się pytania o forum, choć u Was to chyba akurat jasne... Oficjalnie śpieszę jednak z odpowiedzią, Rajd Czerwonego Orła odbędzie się na forum Unii Niepodległych Państw.
Tymczasem pozostało już tylko 10 dni do rozpoczęcia zmagań! -
No to zaczynamy Wielkie Odliczanie! Zapisz się, nie zwlekaj! -
Nieco ponad tydzień do wielkiego ścigania! A organizatorzy już zapowiadają dwa bardzo ciekawe i innowacyjne odcinki specjalne!
Bądźcie czujni! -
-
Czekamy z niecierpliwością!
-
@antoni-moskwicz Ja też!
-
Drodzy moi,
w imieniu Dreamland Radio Television, radiowo-telewizyjnego nadawcy będziemy informować o wszelkich newsach na temat Rajdu Czerwonego Orła. We wtorkowych informacjach, znajdzie się jedno z newsów na temat rajdu.
Pozdrawiam!
Leszek van der Fryssau
Prezes Dreamland Radio Television -
-
Zostały 4 dni do rajdu! Wszyscy gotowi, można zaczynać? Nie zwlekaj do ostatniej chwili! Przygotuj automobil do jazdy i weź udział w zabawie!
-
Czas leci nieubłaganie!
Trzy dni do wielkich emocji! -
Emocje już się udzielają...
Ostatni dzień na zgłoszenia nowych kierowców...
A już jutro ogłoszenie daty ostatniego rajdu w sezonie - 2. Rajdu Alpejskiego!Rajd Czerwonego Orła - poczuj wolność szybkości...
-
Szykujcie się rajdowcy! Szykujcie się kibice! Rajd Czerwonego Orła już jutro!
Tymczasem miło mi poinformować, że ostatni rajd sezonu 2. Rajd Alpejski (2.Österreichische Alpenfahrt) odbędzie się w dniach 2-4 lipca (wbrew temu co wcześniej podawałem, ale nie mam innej możliwości).
-
@heinz-werner-grüner napisał w Rajd Czerwonego Orła:
- Rajd Alpejski (2.Österreichische Alpenfahrt) odbędzie się w dniach 2-4 lipca
O, bardzo fajnie! Tylko dwa tygodnie!
-
@zbyszko-gustolúpulo Tak bo później to już wszyscy się rozjadą na wakacje...
Mi też należy się dłuższa przerwa.No to dziś startujemy! Kto jeszcze nie gotowy?
-
Brejking nius!
-
Z tą panią Herr @Ludwik-Tomović ?
-
@heinz-werner-grüner toż to pasztet
ale jako wścibski dżentelmen to zapytam @Ludwik-Tomović czy śniadanie zaczęło się kolacją?
-
@targersdorf-borisz I to sporoory! Nie przepadam za babsztylem.