Rajd Czerwonego Orła - OS1 - Alizon - Toussaint
-
Rallye des Roten Adlers 1921
Rajd Czerwonego Orła 1921/2021Dzień I
Odcinek Specjalny nr 1
Trudność I18. czerwca 1921 (2021) roku. godzina 20:15 (czas trwania 2:15)
Alizon – Toussaint
"Na sam początek coś prostego na rozgrzewkę. Krótki odcinek łączący dwa typowe dreamlandzkie miasteczka. Przed startem uczestniczy będą mieć niepowtarzalną okazję zrelaksowania się w atmosferze starodreamlandzkiej gościnności. Po wystartowaniu oczom uczestników ukaże się łagodny krajobraz pagórków i wzniesień pokrytych sadami i łąkami. Niby nic specjalnego, ale niejeden nieuważny kierowca zdążył już zderzyć się z przepędzanym przez drogę stadem krów."Łącznie do pokonania było 241km.
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NR 1, RALLYE DES ROTEN ADLERS - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE. TANKOWANIE JEST ZABRONIONE.
Premie Czasowe (poziom trudności I)
1miejsce: -3min.
2miejsce: -2min.
3miejsce: -1min. -
Rajdowe Mistrzostwa Austro-Wegier nie odbyłyby się bez wsparcia finansowego naszych sponsorów oraz osób wspomagających Rajd Czerwonego Orła jako współorganizatorzy:
JKM ALEKSANDER @Aleksander
JE ANTONI MOSKWICZ-VAN DER POHL @Antoni-MoskwiczWielkie dzięki, że jesteście!
-
Staaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!
-
Dzień dobry
Przybywam!
-
Wziuum!
-
jestem
-
*Sclavińsko-Teutoński Selbstmordfahrer rozpoczyna wyścig, ruszając prędko przez drogi tnące pola i małe wsie z rozśmieszającą szybkością. Pewnie zaliczając falstarta nadal gna, nie zawracając się za siebie. *
-
Poszedł jak kuna... start.
-
Numer 26 robi wzium!
-
Brum brum
-
Punktualnie o godzinie 20:15 auto Petrowicza Catalana wyruszyło na trasę Rajdu Czarnego Orła.
-
Siema.
-
Numer 31 wystartował!
-
Jadę.
-
Zaraz po starcie
-
Oczywiście Herr Moskwicz jest nieco wyżej.
-
Jestem
-
@heinz-werner-grüner
Nicolaas Pieter - pierwszy OS (20:18) -
@bruno-petrowicz-catalan Dzięki!
Sprawdzałem dwa razy...