Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Wniosek o zrzeczenie się obywatelstwa Teutonii

Pałac Cesarski
    2
    2
    95
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jakub Wysocki
      Jakub Wysocki last edited by

Wasza Cesarska Mość,
      Dziwnie się pisze do WCM po bardzo długim czasie, ale też przede wszystkim ostatni już raz jako Obywatel Cesarstwa.

Po ponad dwóch latach przyszedł czas na rozstanie z Teutonią. To był wielki zaszczyt i honor działać na rzecz Cesarstwa i jej mieszkańców. Jednak wszystko, co dobre kiedyś musi się zakończyć. Przyszedł bowiem czas na nowe wyzwania. Wiele się mogłem od Was nauczyć w sprawie mikronacji, za co jestem Wam dozgonnie wdzięczny.

Także z wielkim, bardzo wielkim trudem przychodzi mi to mimo uczynić:

Niniejszym składam wniosek o zrzeczenie się obywatelstwa Cesarstwa Teutonii.

Jeśli chcielibyście jeszcze pomocy w sprawie tworzenia stron CT, to mógłbym Wam pomóc w jej dokończeniu.

Mimo, że opuszczam Teutonię, to jednak jej cząstka na zawsze pozostanie we mnie. Wierzę, że udało mi się zrobić to, żeby i moja cząstka tutaj została.

Wierzę również, że jeszcze się tutaj spotkamy na łamach Forum, tudzież Discorda Unii Niepodległych Państw. - Do zobaczenia!

(-) Grzegorz Tomasz Czartoryski...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Joanna Izabela
        Joanna Izabela last edited by

Informuje o odebraniu obywatelstwa.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • first-post
          last-post