Choć zapewne już nie będę się liczył, postanowiłem dalej jechać... by dotrzeć do końca Rajdu.
Najlepsze posty napisane przez Samuel Radziwiłł
-
RE: 3.RLiJ - OS8: Krasnystok - Jastrzębiec
-
Ukłony
Trzeba to koniecznie uczynić- Witam wszystkich Teutonczyków. Przybywam z okazji Rajdu. Mam nadzieje miło spędzić tu czas.
-
RE: 3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo
Z całkowitym spokojem zjadłem śniadanie i wyruszyłem automobilem, by przejechac metę Prologu
-
RE: 3.RLiJ - OS5: Bereza Kotwicka - Nowy Kotwicz
Po długim czasie, dotarłem do Scklavinii, by kontynuować przygodę z Rajdem. Dotarłem do Nowego Kotwicza.
Najnowszy post utworzony przez Samuel Radziwiłł
-
RE: 3.RLiJ - SOS9(meta rajdu): Jastrzębiec - Eldorat
W swoim automobilu, książe Radziwiłł dociera do mety Rajdu Lwa i Jednorożca.
-
Nic nie szkodzi, jako extrawagancki książe z Rzeczpospolitej i Leocji, mogę sobie pozwolić na taką przygodę Zwyczajnie dotrzymuję Wam towarzystwa w tej cudownej zabawie
-
RE: 3.RLiJ - OS8: Krasnystok - Jastrzębiec
Choć zapewne już nie będę się liczył, postanowiłem dalej jechać... by dotrzeć do końca Rajdu.
-
RE: 3.RLiJ - OS7: Krasnystok (dookoła Jeziora Klasztornego)
Jazda dookoła Jeziora Klasztornego, była wyjątkowa i sprzyjała zamyśleniom...
-
RE: 3.RLiJ - OS6: Nowy Kotwicz - Krasnystok
Krasnystok. Wreszce dojechałem ciągle myśląc o Nieznajomej...
-
Po długim czasie, dotarłem do Scklavinii, by kontynuować przygodę z Rajdem. Dotarłem do Nowego Kotwicza.
-
RE: 3.RLiJ - OS4: Custo - Złoty Gród
Po etapie w Custo, idąc do miejscowego hotelu, spotkałem piekną nieznajomą. Przedstawiłem się i zaprosiłem do najbliższej kawiarni, gdzie rozmawialiśmy przez długi czas. Zaproponowałem spacer w kierunku hotelu, nieznajoma zgodziła się... (Tu zostawiam miejsce dla Waszej wyobrazni )... obudziłem się bardzo pózno, nieznajomej już nie było... zostawiła po sobie tylko taką karteczkę
Zamyślony o Niej udałem się do auta, które czekało wraz z mechanikami. W końcu dotarłem na metę w Złotym Grodzie.
-
RE: 3.RLiJ - OS2: Jakobstadt - Arahlem
Dotarłem i tankuję.
-
RE: 3.RLiJ - OS1: Bildo-Jakobstadt
Prosto z trasy Prologu książe dojechał na metę OS1