Tigers Eldorat- wyniki
-
Czy ja coś mówiłem, że mogę przegrać z Falangą Fer? Pfff, gdzie tam! Na spokojnie, 3:0 wygrywamy w Ferze bez większych problemów po golach Horado Fernándeza (15 minuta), Murilo Chagasa (44 minuta) i Donalda Bashama (74 minuta). Miejsca niestety nie zmieniamy, bo wyprzedzająca nas o punkt Dyskobolia Czarnolas pokonała Powagę Czarnolas. W następnej kolejce zagramy z Polar Vienben.
-
EDYCJA: A po drodze, w środę, zagramy towarzyski z Ormalem Altbork
(Byłaby edycja gdyby nie moja komórka, która uniemożliwia większość działań na forum.)
-
Gratulacje, oby te zwycięstwa były początkiem dobrej passy
-
O zremisowaliśmy.
Tak, w meczu z Ormalem Altbork padł wynik 1:1. Gola dla nas zdobył w 66 minucie Murilo Chagas. No to teraz szykujemy się do ligowego z Polarem w sobotę.
-
A tak w ogóle (kurwa Joahim pamiętaj co trzeba pisać) pragnę zaprzeczyć jakoby Eldorat był w ruinie. Bo gdyby był, gdzie by grały Tygrysy? Może na Nordacie, co? Nie, gramy w Eldoracie.
-
@joahim-von-ribertrop nie ma co się przejmować tym, że parę osób ma halucynacje co do rzekomych ruin Eldoratu
-
@Ludwik-Tomović nie trzeba, ale zawsze fajnie napisać coś kontrowersyjnego
-
Rzal. 0:0 z Polarem Vienben na własnym stadionie. Wprawdzie dalej 4, ale do Dyskobolii tracimy teraz już trzy punkty. A już za tydzień spotkanie z (cóż za zaskoczenie) Polarem Vienben.
-
Czyli widać progres?
-
Jakiś jest
Jakby się tylko udało sprać Polar, i żeby ktoś sprał Dyskobolię... -
@joahim-von-ribertrop trzymam kciuki, powodzenia!
-
Hańba! Polar nam wbił gola, a my im nie! Co to ma niby być?!
Pytanie czy to oni mieli za dobry skład czy to ja jak idiota ustawiłem za słaby.
Za tydzień z Falangą.
-
Kocham takie mecze. 5:0 dla Tigers Eldorat w meczu z Falangą Fer. Z jednej strony- bez zaskoczeń, z drugiej- rozwalenie przeciwnika, nawet tak słabego (na razie!) jak Falanga, zawsze cieszy. No a do bramki trafiali: Murilo Chagas (5 minuta), Donald Basham (12 minuta), Humberto Denilson (19 i 76 minuta) oraz Edgar Slomka (88 minuta). Mecz oczywiście był w Eldoracie. No i jesteśmy 4 tracąc 6 punktów do 3 Dyskobolii. Ech... tradycyjne liczenie że nie schrzanię JAK ZWYKLE meczu, a Dyskobolia tak.
Za tydzień z Dadoi ti Gidena.
-
@joahim-von-ribertrop piękny wynik!
-
No i dobra, nieco niżej niż ostatnio, ale Dadoi ti Gidena pokonane 2:0. Gole dla nas strzelili: Edgar Slomka (75 minuta) oraz Horado Fernândez (87 minuta). Ze wsparciem przyszło też KS Immortals, pokonując Dyskobolię Czarnolas. Toteż znów dzielą nas tylko 3 punkty! Nasz następny mecz rozegramy przeciwko Powadze Czarnolas (miejsce 8), a ścigana przez nas Dyskobolia zagra z Margońskimi Końmi (9 miejsce). Zapewne wygramy oboje, więc na wyprzedzenie rywala trzeba jeszcze poczekać.
-
@joahim-von-ribertrop najważniejsze że jest zwycięstwo
-
Powago ratuj! (Badum tsy). 0:0 z Powagą Czarnolas. No niepowaga jakaś. I spadamy na piąte miejsce.
A za tydzień mecz z niekwestionowanym liderem ligi- KS Immortals. Jak na razie pokonali wszystkich w lidze... Wszystkich? Nie! Tigers Eldorat zremisowało z tą potęgą! Czy Eldoratczycy powtórzą wyczyn? Czy może go poprawią? Tego dowiemy się wkrótce...
A po drodze mecz z Aniołami Grodzisk. W środę. W Grodzisku.
-
@joahim-von-ribertrop Do Grodziska w miarę blisko, więc zawodnicy powinni nie być zmęczeni podróżą
-
Towarzyski z Aniołami skończył się wynikiem 3:1 z Aniołami. Gola dla nas wbił w 76 minucie Eric Herreman. Oczywiście należy pamiętać że nie wystawiłem najlepszego składu...
Ale gratuluję zwycięzcom! -
No to przy nie najmocniejszym składzie Tygrysów chyba całkiem dobry wynik