Koło Światowego Związku Filatelistycznego w Eldoracie
-
Na temat tego znaczka powiem tyle: i kto tu wykorzystuje inicjatywy międzynarodowe do propagandy, Prokrustesie (a imię fajne, greckie takie)?
-
@joahim-von-ribertrop no cóż mogę powiedzieć....
-
Trwa emisja znaczka ze Skarlandu - Estadio Santiago Bernebeu
-
Ostatnie egzemplarze!
-
@helwetyk-romański
Takiego dziś "fuksa" miałem... Żona mi przypomniała, która oczywiście drwi sobie ze mnie!
A znaczka nie masz dzisiaj do zabrania? No to "żarówka" się zapaliła, wchodzę na ŚFZ, patrzę i jest! -
@heinz-werner-grüner Koniecznie zaprosić Małżonkę, koniecznie!
-
@helwetyk-romański chyba po to, żeby drzwi zamknęła z napisem "koniec mikronacji".
-
@heinz-werner-grüner taka żona to skarb!
-
@ludwik-tomović człowiek trochę lat w tym siedzi i oprócz żartów nigdy nic nie słyszał(to taki typ człowieka, któremu mikronacje totalnie zwisają, wręcz odrzucają), a tu nagle przypomnienie! Tak dziś zaplusowała.
-
Można jeszcze nabyć znaczek z Bialenii - Związek Pocztowy Republiki Bialeńskiej
-
Trwa emisja znaczka Rajd Lwa i Jednorożca
Warto pobrać, tym bardziej że to pierwszy sclaviński znaczek wydany w ramach ŚZF
@Heinz-Werner-Grüner przygotował artystyczne przedstawienie mnie i @Joanna-Izabela podczas wytyczania trasy Rajdu
-
@ludwik-tomović A ja nic nie sugerując (+18) wchodząc "po znaczki" zauważyłem, że akurat było 69 sztuk...
-
@heinz-werner-grüner ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Zakończyła się już emisja znaczka Aleksander
-
A ja przeoczyłem, ale "Niezawodny Czcigodny" poratował!
-
@heinz-werner-grüner ja prawie przeoczyłem, ale na szczęście wtedy się jeszcze prawie sztuk ostało
-
@ludwik-tomović oczywiście "parę" sztuk a nie "prawie"
-
Trwa emisja znaczka Pierwsza rocznica Palatynatu Leocji, zostało jeszcze kilkanaście sztuk
-
Trwa emisja znaczka I Konferencja Światowego Związku Filatelistycznego
-
Trwa emisja Flamenco - znaczka ze Skarlandu