Atelier Ludwika Tomovicia
-
Dobra robota!
Chyba też się zmierzę z tą formą grafiki... -
@heinz-werner-grüner patrzac na twoja prace graficzna przy rajdach jak najbardziej kibicuje
-
WCM @joanna-izabela tylko, że na szybko to muszępoznać program, a na to słabo z czasem przy takim nawale obowiązków.
-
@heinz-werner-grüner program polecam, nawet do powolnego, stopniowego zapoznawania się z nim, też długo się nie mogłem przemóc żeby go nawet uruchomić
-
@ludwik-tomović nie też ikonka odrzuca.
-
-
@ludwik-tomović Usiąść to ja bym na spokojnie mógł jakbym nie wymyślał tych rajdów i mundiali.
-
@heinz-werner-grüner i było się wychylać z kreatywnością?
-
@ludwik-tomović A to przepraszam.
-
Myślę że lada dzień powinny pojawić się nowe prace
-
Na dziś prace bardzo skromne, ale to moje początki pracy z programem.....
Sclavińskie wersje przedstawień barw narodowych znanych z realnej Eurowizji.Pierwsza wersja ze sclavińską flagą, druga z barwami Sclavinii.
-
I ten sam koncept, tym razem z flagą Slawonii, tymczasowo będzie to też logo NK Nove Mesto
-
Dzisiaj coś dla Baridasu
@Baridas
-
-
@kristian-arped mam nadzieję że się gdzieś kiedyś przyda
-
Zestaw medali na trwający właśnie XXI v-mundial, przy tworzeniu których miałem swój udział
-
@ludwik-tomović Nie bądź Szanowny Gubernatorze taki skromny... Jedynie napis wykonał Czcigodny Romański... reszta to Twoja robota. I jeszcze raz dzięki!
-
Projekt herbu Njiticy
-
Dzisiaj przygotowałem (choć to za dużo powiedziane, dopasowałem kolory) ikonki, które mogą się przydać na forum, ale też np na stronie Unii w dziale władz czy obywateli.
Mogę przygotować takie dla pozostałych krajów UNP jak i całej Unii.Dla Sclavinii
Dla Slawonii
-
@ludwik-tomović w sumie to ładna ta ikonka, ale dla kobiet będzie taka sama wersja?