⚽ Slawońska Reprezentacja Piłkarska ⚽
-
Z życia drużny:
W ciągu ostatnich rozgrywek byłem wybrany Menedżerem Kolejki 4 raz(y). W nagrodę klub otrzymał 200000 econ. Pieniądze pojawiły się już na koncie klubu.
-
W towarzyskim meczu z Austro - Węgrami przegrywamy 0:1.
Dziwi mnie ta porażka bo kontrolowaliśmy grę przez większość meczu, mieliśmy też więcej okazji bramkowych, no ale przeciwnicy potrafili lepiej wykorzystać swoje....
Złośliwi mówią że na wynik mógł mieć wpływ sędzia, którego imię i nazwisko (Hans Grüber) mogłoby wskazywać na dalekie pokrewieństwo z trenerem MAW, ale ja nie jestem złośliwy więc tego nie powiem
-
@ludwik-tomović Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
-
Nadrabiamy mundialowe zaległości.
W 1. kolejce fazy grupowej graliśmy z Leocją.
Już na początku narzuciliśmy tempo gry, co przełożyło się na bramkę strzeloną w 20. minucie z wypracowanego rzutu wolnego.
Niestety 10 minut później chwila nieuwagi naszej defensywy zaowocowała bramką wyrównującą strzeloną przez drużynę Palatynatu.
Stracona bramka otrzeźwiła naszych piłkarzy, już 3 minuty później ponownie Slawonia objęła prowadzenie, a w 40. minucie wynik został ustalony.
Od 80. minuty Leocja grała w dziesiątkę, ale nie zmieniło już to wyniku meczu.
Slawonia - Leocja 3:1
Ziga Eksplozija-Zadnjica znalazł się w jedenastce kolejki.
Podsumowanie 2. kolejki wieczorem
-
W 2. kolejce v-mundialu Slawonia zmierzyła się z Loardią.
Pomimo przewagi w posiadaniu piłki przez Loardię, to Slawonia miała więcej okazji bramowych, co przełożyło się na wynik.
Slawonia - Loardia 2:0
Nie zmieniło to układu w tabeli w Grupie A - Slawonia nadal zajmuje drugie miejsce.
Trzech zawodników Slawonii znalazło się w Jedenastce Kolejki.
-
W 3. kolejce v-mundialu przyszło nam zmierzyć się z Hasselandem.
Był to wyrównany mecz, co pokazał także wynik - 0:0
Niestety, bramka zdobyta przez Slawonię nie została uznanaNa półmetku rozgrywek w fazie grupowej zajmujemy 2. miejsce w tabeli z przewagą czterech punktów nad trzecią Loardią
Jeden piłkarz Slawonii w Jedenastce Kolejki, a dla mnie tytuł Menedżera Kolejki.
-
Czwarta kolejka v-mundialu przynosi kolejną małą niespodziankę, bowiem znowu urywamy punkty Hasselandowi.
Slawonia - Hasseland 1:1
Nadal mamy 2. miejsce w Grupie A, brakuje nam już jedynie punktu aby zapewnić sobie awans do fazy pucharowej.
Pięciu zawodników Slawonii w Jedenastce Kolejki, a dla mnie tytuł Menedżera Kolejki
-
W 5. kolejce v-mundialu zmierzyliśmy się z Loardią.
Wystarczył nam jeden punkt żeby awansować do fazy pucharowej, i plan ten zrealizowaliśmy z nawiązką.
Loardia - Slawonia 0:3
Nadal drugie miejsce w tabeli Grupy A, i to się raczej nie zmieni, bo Hasseland musiałby wysoko przegrać z Loardią.
Dwóch piłkarzy Slawonii w Jedenastce Kolejki a dla mnie tytuł Menedżera Kolejki
-
Tutaj też zaniedbałem opisywanie wyników, dla szybkiego zorientowania się uzupełniam informacje z v-mundialu a potem już będzie na bieżąco (mam nadzieję )
- kolejka v-Mundialu:
Leocja - Slawonia 3 : 4
Tabela
Poz. Drużyna Bilans Pkt 1. Hasseland 17-1 14 2. Slawonia 13-5 14 3. Leocja 9-18 3 4. Loardia 4-19 3 W ćwierćfinale zmierzyliśmy się znów z Hasselandem i niestety to był nasz ostatni mundialowy mecz....
Slawonia - Hasseland 0 : 2
Odpadliśmy z późniejszym wicemistrzem, więc wielkiego wstydu nie ma..
- kolejka v-Mundialu:
-
W Lidze ostatnie 7 meczów bez porażki
Dwa zwycięstwa z Pustkowiami Gellonii - tutaj zaskoczenia nie ma
Dwa zwycięstwa z Wandystanem (2:1 i 3:0) - nie jest to już ten Wandystan co kiedyś, ale nadal ten wynik budzi dużą satysfakcję
Dwa remisy z Dreamlandem - urwanie punktów silniejsze drużynie zawsze cieszy
Remis z Hasselandem, liderem tabeli - cieszy urwanie punktów liderowi, mimo że ostatnie mecze pokazywały że jest to wynik w naszym zasięgu
Po 21 kolejkach zajmujemy 8. miejsce w tabeli
-
W ostatnim meczu rozgromiliśmy Baridas 5:0
Nadal 8. miejsce w tabeli, do podium tracimy 10 pkt
-
Dziś kolejny mecz!
-
@ludwik-tomović napisał w Slawońska Reprezentacja Piłkarska :
Dziś kolejny mecz!
Przepraszam za zamieszanie, atmosfera realnego EURO mi się udzieliła
Mecz oczywiście jutro!
-
Wczoraj wybraliśmy się na wyjazd na Estadio Nacional gdzie zmierzyliśmy się ze Skarlandem.
Pierwsza połowa upłynęła spokojnie, jednak upał dawał nam się we znaki.
Po przerwie znacznie się ochłodziło, co pozwoliło nam na pogrom Skarlandu 3:0Nadal zajmujemy 8. miejsce w tabeli, do podium już tylko 7 pkt
-
Mamy piękną serię - 15 meczów bez porażki, co prawda pewnie po następnym meczu z Teutonią ta seria zostanie przerwana, no ale cieszmy się z małych rzeczy, tak jak z 383 minut bez straty gola.
Wykorzystując potknięcia rywali awansowaliśmy na 5. miejsce w tabeli, ale podium się pewnie niestety nie uda osiągnąć
-
@ludwik-tomović Aż 15! Wow!
-
Aj chyba na tym poprzestała... ale seria i tak godna podziwu!
-
@heinz-werner-grüner Niestety....
-
@ludwik-tomović I dobrze. Może wskoczę przed was na koniec sezonu.
-
@heinz-werner-grüner Oby nie....
Choć to bardzo możliwe