Uwaga dinozaur krolek się odnalazł ;)
-
@patryk-i-labacki pytanie co leży w zainteresowaniach, znajdziemy coś
-
Największe doświadczenie mam w polityce i sporcie
Oczywiście inne kategorie też wchodzą w gre
Funkcjonuje może jakiś system gospodarczy? -
@patryk-i-labacki z systemem to ciężko
Co do sportu, no to tak jak rozmawialiśmy na Discordzie, możemy poszukać jakiejś drużyny do przejęcia. -
@patryk-i-labacki a co do polityki to pod koniec wrzesnia beda wybory na Namiestnika w Teutonii
-
Może wystartuje
Swoją drogą to muszę zapoznać się z aktami prawnymi Cesarstwa bo jak widzę to jak ze wszystkim, jestem do tyłu -
@patryk-i-labacki A do Natanii to WKM nie zajrzy?
-
I jeszcze jedna sprawa...
W lidze MAW, w naszej 2.Klasse jest do przejęcia zespół Pogoni Lwów...
Gdyby WKM był zainteresowany...byłbym wdzięczny. -
@heinz-werner-grüner
Do Natanii zajrzę. Muszę odmalować pałac i ogarnąć ten cału bałagan na wyspach
Proszę o ID ligi to zaraz złożę podanie o zespół -
@patryk-i-labacki 461002
-
Herr Gouvernor już mnie wyręczył WKM @Patryk-I-Labacki .
W gwoli wyjaśnienia.Nie jest to już taka mała liga, a 16 zespołowa, dwu poziomowa w pełni aktywna liga. -
Niestety wyskakuje mi "Liga ma juz podania o wszystkie dostepne druzyny"
Prosiłbym o pomoc w tym abym mógł przejąć dostępny klub. -
@patryk-i-labacki Mój błąd... Do przejęcia jest Wisłą Kraków... Bracia Lisewicz coś mi się ostatnio mylą.
W każdym razie zespół już czeka na objęcie przez WKM. -
"Twoje zgłoszenie zostalo wysłane do admina. Jeżeli on/ona zatwierdzi twoja aplikacje dostaniesz email z notatką"
Zatem pozostaje mi czekać -
@patryk-i-labacki Jako się rzekło, witamy w Erste Klasse, a w zasadzie w Zweite...
Przypomnę, że poza czysto mikronacyjną zabawą gramy o realne nagrody, za miejsca na podium, zwycięstwo w pucharze i pierwsze miejsce właśnie w drugiej lidze. Jest zatem o co grać! -
Właśnie zabieram się za ustawienie zespołu bo już w zasadzie dzisiaj mecz
12 pkt straty do lidera ale damy rade. Jestem optymistą -
@patryk-i-labacki Dzięki za dołączenie do ligi! No i oczywiście powodzenia... Mnóstwo powodzenia. Odbić się od dna i gonić to pewnie pierwszy cel.
-
Niestety w plecy w pierwszym meczu ale dzisiaj doszło 3 nowych zawodników zmieniono taktykę i rozpoczęto trening więc mam nadzieje że z meczu na mecz będzie co raz to lepiej
-
@patryk-i-labacki Jest co naprawiać, to na pewno.