Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Zgłoszenie na Namiestników Cesarskich

Pałac Cesarski (Úr Emporburg)
    6
    35
    2554
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Juarez
      Juarez ostatnio edytowany przez

Úre Empore,
      Úren Teutonen!

Dziękuję za okazane zaufanie i również gratuluję Namiestnikowi ik Lihtenštánowi. Zapewniam, że głosy na nas oddane nie pójdą na marne. Tak nam Hergolienie dopomóż!

Á, Jahn Dagobard ik Thórn-Mákovski, iv’lobi for úren Ruune ik úrs Emporrak Teutonies ond ik Orik Orek Emporiš Majestat Ijoana Izabel ond for al Teutoniš, as á vil maki áik Plikten af úrs gegebed Afrat árik ond gevikkiš, á vil maki úrenn Befalen ik áik Vórhášteiteden fórmúišess, á vil šutsi úren afratiše Gehámnikka, ond á vil lenki áik Šriti mith úrens Regelen ik úrs Honor, úres Elikkat ond úres volkenšaftiše Vihtkat! Úr Teutonie ifá lejbi!

Ja, Jahn Dagobard ik Thórn-Mákovski, ślubuję ku chwale Cesarstwa Teutonii i Jej Cesarskiej Mości Joanny Izabeli i wszystkiego, co teutońskie, że na powierzonym mi stanowisku będę spełniać swoje obowiązki gorliwie i sumiennie, polecenia mych przełożonych wykonywać z najwyższą starannością, będę strzec tajemnicy urzędowej, a w swoim postępowaniu będę kierować się zasadami honoru, uczciwości i ważności społecznej! Vivat Teutonia!

W kwestii nadania terytorium dla mojego urzędu będę zaszczycony jeżeli Wasza Cesarska Mość obdarzy mnie tytułem cesarskiego namiestnika Złotego Grodu i Nowej Teutonii. Odkąd przybyłem do naszej kochanej Ojczyzny zawsze byłem związany ze Złotym Grodem i Nową Teutonią. Pierwotnie zamierzałem ubiegać się o Rarogonię, jednak sądzę, iż trafiła pod dobre skrzydła Namiestnika ik Lihtenštána.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
      • Joanna Izabela
        Joanna Izabela @Juarez ostatnio edytowany przez

@juarez Wasza Laskawosc oczywiscie udzielam zgody na tytul w obecnej kadnecji.

Juarez 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
        • Juarez
          Juarez @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela Á iv'danki úre Empore.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • Joanna Izabela
            Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Zgodnie z zasadami, oglaszam ponowne zgloszenia na Namiestnikow Cesarskich na okres pazdziernik- grudzien.
            Zgloszenia do czwartku 3 pazdziernika 2024 godzina 21.00

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • Vladimir ik Lihtenštán
              Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

Wasza Cesarska Mość,

Co prawda czas wyznaczony na zgłoszenie kandydatur minął, ale mam nadzieję, że skoro nikt nie postanowił wystartować, mogę ponownie podjąć próbę służby Ojczyźnie na stanowisku namiestnika.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • Joanna Izabela
                Joanna Izabela @Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

@vladimir-ik-lihtenštán Oczywiscie, w takim przypadku w dniu jutrzejszym formalnie do niedzdieli rozpoczne glosowanie na stronie ZA/Przeciw kandydaturze

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                • Joanna Izabela
                  Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Zoranizowano glosowanie: https://www.uniapanstw.pl/probe/17

• Vladimir ik Lihtenštán

Wasza Cesarska Mość,

Jeśli dobrze interpretuję wyniki, zostałem wybrany na namiestnika cesarskiego na kolejną kadencję. Tak jak ostatnim razem, proszę Wasza Cesarską Mość o możliwość posługiwania się tytułem namiestnika Srebrnego Rogu i całej Slavii.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • Joanna Izabela
                      Joanna Izabela @Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

@vladimir-ik-lihtenštán Wasza Łaskawośc faktycznie został wybrany, wyrażam zgodę rownież na używanie tytułu.

• Vladimir ik Lihtenštán

Aby uczynić zadość zwyczajowi, składam ślubowanie:

Á, Vladimir ik Lihtenštán, iv’lobi for úren Ruune ik úrs Emporrak Teutonies ond ik Orek Emporiš Majestat Ijoana Izabel ond for al Teutoniš, as á vil maki áik Plikten af úrs gegebed Afrat árik ond gevikkiš, á vil maki úrenn Befalen ik áik Vórhášteiteden fórmúišess, á vil šutsi úren afratiše Gehámnikka, ond á vil lenki áik Šriti mith úrens Regelen ik úrs Honor, úres Elikkat ond úres volkenšaftiše Vihtkat! Úr Teutonie ifá lejbi!

Ja, Vladimir ik Lihtenštán, ku chwale Cesarstwa Teutonii i Jej Cesarskiej Mości Joanny Izabeli i wszystkiego, co teutońskie, ślubuję, że na powierzonym mi stanowisku będę spełniać swoje obowiązki gorliwie i sumiennie, polecenia mych przełożonych wykonywać z najwyższą starannością, będę strzec tajemnicy urzędowej, a w swoim postępowaniu będę kierować się zasadami honoru, uczciwości i ważności społecznej! Vivat Teutonia!

• first-post
                          last-post