Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Przygotowania do rocznicy

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    3
    13
    541
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Jakub Wysocki
      Jakub Wysocki @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Wasza Cesarska Mość @joanna-izabela ,
      jeśli byłaby potrzeba, to mógłbym pomóc przy organizacji, nie wiem czy będziemy organizowali pomniejsze imprezy w poszczególnych miastach Teutonii, jeśli tak, to wyrażam chęć pomocy w Złotym Grodzie. 🙂

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • Joanna Izabela
        Joanna Izabela @Jakub Wysocki ostatnio edytowany przez

@grzegorz-tomasz-jakub-czartoryski Oczywiście, chciałabym żeby miasta zorganizowały swoje części z rocznicą. Może być to jakiś konurs, może być opis jestem wdzieczna za wszystkie propozycje

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
        • Ametyst Faradobus
          Ametyst Faradobus @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela w sensie niektóre kształty są właściwe dla orderów, a inne uniwersalne. Tu zastosowałaś kształt Legii Honorowej, a w przypadku koronacyjnego masz gwiazdę, która jest kształtem nieco "niższym rangą" (aczkolwiek nie jakoś mniej prestiżowym - spójrz np na Medal of Honor)

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
          • Joanna Izabela
            Joanna Izabela @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus w takim razie jakbym mogla uzyskać propozycje do tego co byłoby właściwsze, tylko żebym nie musiała dużo przerabiac ;D

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • Ametyst Faradobus

Spoko, coś poszukam, podeślę.

• Ametyst Faradobus
                Ametyst Faradobus @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

Hiszpańskie są dosyć dobrze opracowane, masz tam np fajny medal orderu Joanny Izabeli Katolickiej:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:SVG_Orders_of_Spain#/media/File:Bronze_Medal_of_the_Order_of_Isabella_the_Catholic.svg

Jakieś mniej ciekawe grafiki z medalami masz tu:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:SVG_medals_of_the_United_States
                https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:SVG_Orders,_decorations_and_medals_of_Azerbaijan

Tajskie też są fajen:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:SVG_Royal_Cypher_Medal_(Thailand)

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                • Joanna Izabela

@ametyst-faradobus Dziękuje! Jeszcze miałabym pytanie co do Królestwa Hirschbergii i Weerlandu, próbowałam wyslac pw na waszym forum ale mam wrazenie ze w ogóle nie poszło. Gdzie tak można złapać, sprawa na 2 minuty ale no dość dla mnie ważna więc robię offtopa tutaj bo wiem, że przeczytasz.

• Ametyst Faradobus

@joanna-izabela poszło, odpowiedziałem xD Sorry, ale czasem nie sprawdzam jeszcze tam poczty. W Bialenii odpowiadam na bieżaco.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • Joanna Izabela

@ametyst-faradobus ahh bo mi się wyświetla że nic nie wyslalam 😄 stąd sie zestresowałam

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                      • Joanna Izabela
                        Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

8a9da7d5-ae8b-4790-aede-70b57a8379d1-image.png

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                        • first-post
                          last-post