[KONKURS] Bitwa morska
-
Teutonia to wyspiarski kraj. Dzisiaj w dniu jej pełnoletności pragnę wszystkich zaprosić na bitwę morską. Zabawa polega na znanej przeważnie każdemu gry "w statki", które rozegramy na http://pl.battleship-game.org/po 3 partie. W zależności od ilości chętnych ustalimy drabinkę turniejową. Bitwy postaram się opisać fabularnie.
Chętnych zapraszam do zgłaszania się w tym wątku do dnia 4 sierpnia.
Nagrody:
I miejsce - koszyk realnych słodyczy, tytuł Wielkiego Obrońcy Królestwa i 20 000 kr, honorowy majątek w Teutonii
II miejsce - tytuł Obrońcy Królestwa, majątek w Teutonii, 10 000 kr
III miejsce - tytuł Obrońcy Królestwa, 5 000 kr
Start - 1 000 krMożliwe dodatkowe realne nagrody w zależności od liczby chętnych.
-
Biorę udział
-
To i ja się pobawię...
-
Zgłoszę się, bo jestem ciekawy, gdzie są statki na kurniku
-
@alfred-fabian-von-tehen-dżek a przepraszam chodzi o http://pl.battleship-game.org/
-
zapisuje się
-
To i ja się zgłoszę
-
@alfred-fabian-von-tehen-dżek Ja jestem ciekaw gdzie ten kurnik.
-
@heinz-werner-grüner Zedytowany
-
@joanna-izabela A coś źle napisałem?
-
@heinz-werner-grüner nie no mówie że na poczatku napisałam kurnik ale kompletnie pomylilam miejsca wiec zedytowalam główny wątek
-
@joanna-izabela A! Ok. Dobrze, że są takie strony, bo ja to chyba tylko na kartce papieru w statki grałem.
-
Jest jeszcze możliwość zgłoszenia się?
-
@Ludwik-Tomović można,
Rozlosowałam pary na pierwszą rundę turniejuWylosowałam pierwsze pary, wygrany przechodzi dalej
Ludwik z Joahimem
Andrzej z Alfredem
Heinz z Cillianem
Prosiłabym aby rozegrać do 12 sierpnia
Screenshooty z wygrana prosze publikować w tym wątku
@Andrzej-Fryderyk @Ludwik-Tomović @Joahim-von-Ribertrop @Heinz-Werner-Grüner @Cillian -
@Joahim-von-Ribertrop wygrał 2:1
screenów nie ma, bo i tak by nic nie powiedziały -
Potwierdzam wspólnika kochanego.
-
Alfred jest mistrzem nie tylko w szachy ale też statki i wygrał ze mną 2:1.
-
Aj tam od razu mistrzem, raczej zrządzenie losu
-
czekamy jeszcze na @Cillian I @Heinz-Werner-Grüner
-
@joanna-izabela Jak na razie mamy stan 1:0 dla @Cillian, ale musieliśmy przerwać z przyczyn "służbowych".
Jak się uda dzisiaj lub jutro rozegrać do "dwóch zwycięstw", to podamy. Jak nie to uznaj proszę WCM, że wygrał mój przeciwnik.