Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Teutońska Akademia Medyczna

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    3
    5
    350
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Heinz-Werner Grüner
      Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Wiem, jak to jest z bywanie Teutończyków, wszak to jeden z "tych narodów wybranych". Chcąc nie chcąc muszę zakłócić Wasz spokój i popytać.
      Nie spodziewam się szybkiej odpowiedzi, ale kto wie, kto wie...

Osttanio mam wiele mikronacyjnych rozmyślań i jako doświadczony mironauta nigdy nie ukończyłem studiów w tych naszych fałświatach. Stąd chciałbym jedne zakończyć i ba, nie tylko, ale i otrzymać doktorat. 🙂

Jeszcze za czasów kiedy Teutonia nie była w Unii Państw, tylko w kraju na "s", rozpocząłem studia medyczne pod okiem, Jej Cesarskiej Mości @Joanna-Izabela - w sumie a kogo innego? 😉

Nie mniej zakończyło się to tylko na "manewrach Grünera". Od jakiegos czasu marzy mi się specalizacja ginekologia,- położnictwo, a może nawet i geriatria.
      Chciałbym zatem podpytać czy istnieje szansa na kontynuowanie studiów (lub popchnięcie tematu i coś tam coś tam) ?

Prowadze obecnie "badania" w naszym edelweisskim szpitalu:
      https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=60&t=1528&start=20

wiele tam nie ma - https://edelweiss.org.pl/viewforum.php?f=60

mimo to potrzebowałbym nakierowania i wsparcia. Kierunek - oberhaupt chce być doktorem. Pomożecie?

Vladimir ik Lihtenštán Joanna Izabela 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • Vladimir ik Lihtenštán
        Vladimir ik Lihtenštán @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

W ubiegłym roku w Teutonii powołano uniwersytet, który niestety utknął na początkowym etapie organizacyjnym. Specjalistą od tematów medycznych jest u nas tylko Jej Cesarska Mość @Joanna-Izabela. Ja osobiście nie wiem, jak mógłbym pomóc. Może wystarczy tylko zapłacić za doktorat, a stosowane umiejętności nabyć w trakcie praktyki lekarskiej.

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Heinz-Werner Grüner
          Heinz-Werner Grüner @Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

@vladimir-ik-lihtenštán nie ukrywam, że liczyłem na odzew poprzez forum od JCM JI, nie chciałem bezpośrednio przez jakieś komunikatory, bo zależało mi, ale nie aż tak. 🙂

Nie mniej stoję w kropce, bo nie ma gdzie obecnie studiować medycyny mikronacyjnej, a szkoda.

Vladimir ik Lihtenštán 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • Vladimir ik Lihtenštán
            Vladimir ik Lihtenštán @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner A komu potrzebna jest mikronacyjna medycyna? Nikt jak dotąd nie wymyślił sposobu na realiozę. Natomiast przetrwanie historii, języków i kultury mikronacji zależy od adeptów chcących zgłębiać i przekazywać te wartości.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • Joanna Izabela
              Joanna Izabela @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

@heinz-werner-grüner
              Powiedz tylko na jaka pomoc liczysz, czy bardziej w kwestii spojrzenia na to czy ma to sens i logikę (w kwestii realistycznej) czy kwestia "przyklepania" papierka. W tej drugiej faktycznie połączyliśmy uniwersytety, w tej pierwszej zawsze jest możliwa pomoc. Z ciekawszych tematów do opracowania mogą być formy antykoncepcji w mikroświecie. Można ładnie popłynąć i cos więcej dodać od siebie.

@Vladimir-ik-Lihtenštán medycyna może być tez kwestia kultury, w jakiś sposób własne choroby czy własne formy leczenia specyficzne dla danego regionu tez stanowią o wartości.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • first-post
                last-post