Wstałem i powstałem. Mój trener w trybie ekspresowym wyciągnął mnie z łóżka i wsadził do rajdówki...
Leszek Ebe-Grüner
@Leszek Ebe-Grüner
Najlepsze posty napisane przez Leszek Ebe-Grüner
-
RE: 3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo
-
RE: 3.RLiJ - OS1: Bildo-Jakobstadt
Tym razem pobudzony Leszek wystartował jak rakieta!
-
RE: 3.RLiJ - OS7: Krasnystok (dookoła Jeziora Klasztornego)
Czy to gepard?! Nieee. To Kierowca Leszek Przyspieszony Team tak pędzi do kolejnego punktu kontrolnego! Ponadto wziął i rzucał skórkami od bananów pod samochód Alfreda, wędką łapał samochód Fatimy, by skierować go na inny tor i wypuścił agresywne zające na Ludwika Tomovica! Czy to spowoduje, że Leszek na ten punkt dojedzie pierwszy?
-
RE: 3.RLiJ - OS8: Krasnystok - Jastrzębiec
Jedziemy, spóźnieni ale jedziemy!
-
RE: 3.RLiJ - OS3: Arahlem - Custo
Znowu spóźniony, ale jestem na miejscu!
-
RE: 3.RLiJ - OS4: Custo - Złoty Gród
Po wypiciu Energola, postanowiłem że ,,Przyspieszony" w nazwie musi zobowiązywać i tym samym pojedzie punktualnie.
Najnowszy post utworzony przez Leszek Ebe-Grüner
-
RE: 3.RLiJ - SOS9(meta rajdu): Jastrzębiec - Eldorat
Nie mając szans na wyższe miejsce, pojechałem po prostu ukończyć wyścig.
-
RE: 3.RLiJ - OS8: Krasnystok - Jastrzębiec
Jedziemy, spóźnieni ale jedziemy!
-
RE: 3.RLiJ - OS7: Krasnystok (dookoła Jeziora Klasztornego)
Czy to gepard?! Nieee. To Kierowca Leszek Przyspieszony Team tak pędzi do kolejnego punktu kontrolnego! Ponadto wziął i rzucał skórkami od bananów pod samochód Alfreda, wędką łapał samochód Fatimy, by skierować go na inny tor i wypuścił agresywne zające na Ludwika Tomovica! Czy to spowoduje, że Leszek na ten punkt dojedzie pierwszy?
-
RE: 3.RLiJ - OS5: Bereza Kotwicka - Nowy Kotwicz
I tak trener szybko wziął mnie śpiącego i razem ze mną wszedł do samochodu, by prowadzić pojazd.
-
RE: 3.RLiJ - OS4: Custo - Złoty Gród
Po wypiciu Energola, postanowiłem że ,,Przyspieszony" w nazwie musi zobowiązywać i tym samym pojedzie punktualnie.
-
RE: 3.RLiJ - OS3: Arahlem - Custo
Znowu spóźniony, ale jestem na miejscu!
-
RE: 3.RLiJ - OS1: Bildo-Jakobstadt
Tym razem pobudzony Leszek wystartował jak rakieta!
-
RE: 3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo
Wstałem i powstałem. Mój trener w trybie ekspresowym wyciągnął mnie z łóżka i wsadził do rajdówki...