3.RLiJ - OS3: Arahlem - Custo
-
Pyr, pyr, pyr…
-
Na miejscu. -
Jestem
ZaWODOWIEC -
Jestem na trzecim punkcie kontrolnym.
-
Melduje się na mecie etapu
-
kolejny etap udręki forumowej za mną
-
Jadę
-
Jestem!
-
Docieram na metę OS3
-
Znowu spóźniony, ale jestem na miejscu!
-
Jestem
-
OS 3
-
Jestem
-
Wychodzi na to, że rajdy RMAW bez żadnych kontrowersji to żaden rajd.
W związku z wniesieniem protestu, dotyczącego "czytania" zasad regulaminowych, przez jednego z uczestników rywalizacji, sztab organizacyjny postanowił co następuje:- OS 1 - dotyczy użycia "Zawodowca" - Otto von Teller - warunkowo uznana
- OS2 - dotyczy użycia "Tankowania" - Otto von Teller - anulowane
- OS2 - dotyczy użycia "Tankowania" - Alfred F. von Tehen-Dżek - anulowane.
- OS2 - dotyczy użycia "Tankowania" - Piotr Romanow - anulowane.
Jednocześnie informujemy, że kierowcy Otto von Teller, Alfred F. von Tehen-Dżek, Piotr Romanow [u]mogą[/u] użyć "tankowania" w sposób prwidłowy w ostatnim Odcinku Specjalny dnia pierwszego.
Klasyfikacja jest ostateczna i niepodważalna bez oficjalnego zgłoszenia protestu poprzez prywatny kontakt via discord.Oficjalne wyniki po OS 3
Wszystkich kierowców przepraszamy za zaistniałe problemy. Winę całkowicie bierzemy na siebie.
Informujemy, że obowiązkiem każdego kierowcy jest przestrzeganie regulaminu, który jasno mówi, że by użyć udogodnień: "Łyk doświadczenia" i "Zawodowiec" każdorazowo musimy napisać dokładnie o jakie udogodnienie chodzi.
Natomiast regulamin nie przewiduje takiej opcji podczas "Tankowania" - tutaj jednoznacznie, w obecnej chwili, należy wstawić grafikę umozliwiającą weryfikację, czy takowe następuję. Nie ma odstąpień od tych decyzji.
Przypominam, że każdy protest zostanie poddany rozpatrzeniu tylko i wyłącznie poprzez dostarczenie go przez prywatny kontakt via discord do organizatora, Heinza-Werner Grünera. -