Tigers Eldorat- wyniki
-
Przepraszam ale wypowiedzi jednego czlowieka, z którym nikt w KS się nie zgadza i którego pomysły nie wejdą w życie ośmieszają KS?
To tak jakby napisać że wypowiedzi Zanika gdy był w KD osmieszaly Dreamland, albo że wypowiedzi Andronika ośmieszają Sclavinie. Znajmy proporcje. W KS jest wolność wypowiedzi i każdy może pisać dowolne bzdury (sami z tego często korzystacie) ale nie oznacza to oficjalnego stanowiska władz.
Przechodzac do meritum. Nikt nie ruszy żadnej drużyny w x11 bo ani Księstwo Sarmacji ani Królestwo Dreamlandu ani Unia nie ma nic do żadnej drużyny w tej grze. Nie róbmy złych precedensów. Futbol mikronacyjny zawsze byl wolny od polityki i dostępny na wszystkich niezależnie od aktualnych sympatii czy antypatii. SLP jest sarmacka tylko z nazwy a w rzeczywistości KS nic do niej nie ma. Liga ta stanowi tygiel wszystkich nacji mikroswiata, podobnie zresztą jak inne ligi. Nie rozumiem dlaczego próbujecie teraz robić z X11 element gry politycznej.
-
@Guedes-de-Lima dodam tylko, że SLP żądza obecnie uwaga:
- Wandejczyk
- Teutonczyk
- Bialenczyk
Jak widać same wrogie Unii nacje ....
-
@VAT ja po prostu jestem realistą i wiem, że Hans już nie takie rzeczy wymyślał.
-
@Joahim-von-Ribertrop wszyscy to wiemy bo Hans to Hans ale przecież poza pisaniem to on sobie może...
-
W każdym sezonie musi być ta pierwsza porażka. Tym razem z Los Pinguinos de Sola. 2:0 w Soli. Ale przynajmniej to ich zawodnik skończył z kontuzją.
A następny mecz- pucharowy w środę z Garbarnią.
-
Powodzenia w środę!
-
Bez żadnych zaskoczeń. 2:0 dla Grodziska. Więcej komentarza nie trzeba.
Następny mecz w lidze z Dyskobolią Czarnolas.
-
Wczorajszy mecz z Dyskobolią zakończył się remisem 1:1. Gola dla nas zdobył Leo Barley.
A tyczasem w środę mecz z Garbarnią. I wacham się, czy próbować w nim walczyć o awans, czy dać zagrać tym co zwykle nie grają.
-
Ku swojemu zdumieniu odkryłem, że zapomniałem o tym meczu z Garbarnią. Znaczy wynik podać. 4:0 dla Grodziska. No, to po pucharach.
A już jutro Tigers Eldorat kontra KS Immortals.
-
No to się porobiło. Tigers Eldorat, drużyna z miejsca 6 remisuje 0:0 z KS Immortales, które było 1 i w każdym meczu wygrało. Dzięki temu awansujemy na 5 miejsce.
Następny mecz już za tydzień z Powagą Czarnolas.
-
Sclaviński Związek Piłki Nożnej dba o prawa różnokolorowych mieszkańców Immortals (gdziekolwiek tu jest):
Po tym jak twoi kibice ostatnio obrazali kolorowych zawodników druzyny przeciwnej, zwiazek pilki noznej pokazal swoje niezadowolenie karajac klub grzywna 137 500 Econ.
-
Rzal. Ten system jest antysclaviński. 0:0 z Powagą Czarnolas. I to mimo tego, że w 59 minucie Humberto Denilson zdobył gola dla nas. Ale nie, lepiej nie uznać bramki. Wredota.
Następny mecz za tydzień z Dadoi ti Gidena (pozdrawiam Juliette).
-
Głowa do góry!
-
No i nareszcie doczekaliśmy się zwycięstwa! W dniu wczorajszym Tigers Eldorat pokonało Dadoi ti Gidena 3:0. Najpierw gola w 32 minucie zdobył Murilo Chagas. Następnie w 75 minucie gola strzelił Alírlo Murcia. Przeciwników dobił zaś 5 minut później Donald Basham. Dzięki temu zwycięstwu awansujemy na 4 miejsce!
Nasz następny mecz zagramy za tydzień z Falangą Fer. Niby słaba, ale ci ciekawe z tymi niby słabymi podejrzanie często przegrywam...
-
@joahim-von-ribertrop Brawo!
-
Czy ja coś mówiłem, że mogę przegrać z Falangą Fer? Pfff, gdzie tam! Na spokojnie, 3:0 wygrywamy w Ferze bez większych problemów po golach Horado Fernándeza (15 minuta), Murilo Chagasa (44 minuta) i Donalda Bashama (74 minuta). Miejsca niestety nie zmieniamy, bo wyprzedzająca nas o punkt Dyskobolia Czarnolas pokonała Powagę Czarnolas. W następnej kolejce zagramy z Polar Vienben.
-
EDYCJA: A po drodze, w środę, zagramy towarzyski z Ormalem Altbork
(Byłaby edycja gdyby nie moja komórka, która uniemożliwia większość działań na forum.)
-
Gratulacje, oby te zwycięstwa były początkiem dobrej passy
-
O zremisowaliśmy.
Tak, w meczu z Ormalem Altbork padł wynik 1:1. Gola dla nas zdobył w 66 minucie Murilo Chagas. No to teraz szykujemy się do ligowego z Polarem w sobotę.
-
A tak w ogóle (kurwa Joahim pamiętaj co trzeba pisać) pragnę zaprzeczyć jakoby Eldorat był w ruinie. Bo gdyby był, gdzie by grały Tygrysy? Może na Nordacie, co? Nie, gramy w Eldoracie.