Wieści z zagranicy
-
Tego się nikt nie spodziewał!
-
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1028&t=31619
Jak widać Sarmaci KOCHAJĄ Sclavinię!
Bądźmy poważni. Wszystkie te wnioski mają na celu irytowanie nas i próbę udawania że coś jest choć nie ma. Zaproponowałbym bombardowanie, ale kto to widział bombardować swoją ziemię.
-
A w Austro-Węgrzech cysorz jest królem
JaruzelimyJerozolimy. -
@joahim-von-ribertrop no mogę tylko powiedzieć że to miłe że Sarmatom tak się podoba w Sclavinii że chcieliby się tu osiedlać
-
Sarmaci wycofują nam uznanie. Do samego wycofania nic nie mam, mam do słów z ich artykułu informującego:
Konfederacji Sclavinskiej. Kreująca się na kontynuatora Sclavinii, byłego sarmackiego samorządu
My się nie kreujemy, my JESTEŚMY kontynuatorem Sclavinii, byłego sarmackiego samorządu. Jakby ktoś nie pamiętał to było tak:
Konsulat Sclavinii (samorząd)
Konfederacja Sclavińska (samorząd)
Konfederacja Sclavińska (państwo stowarzyszone)
Konfederacja Sclavińska (niepodległa)I niech mi ktoś próbuje udowodnić, że nie jesteśmy kontynuatorami Sclavinii.
-
@joahim-von-ribertrop cóż, bywa...
Owszem, jesteśmy Sclavinią, co do tego nikt o zdrowych zmysłach nie ma wątpliwości.
A to że sarmacki MSZ będzie wykonywał jakieś fikołki - jego sprawa, można się tylko temu z politowaniem przyglądać. -
Czy my tu robimy jakiś gogglebox Sarmacji?
-
@aleksander patrząc po dostarczanym contencie to raczej Motel Polska
-
@ludwik-tomović Szczerze powiedziawszy nie widzę dużej różnicy między jednym i drugim.
-
@aleksander Ja pewne różnice między tymi programami dostrzegam, ale nie chcę wywołać obszernego offtopu
-
-
W Leocji trwa Konferencja Światowego Związku Filatelistycznego
Mam niebywały zaszczyt i przyjemność reprezentować tam koło ŚZF w Eldoracie -
-
Obywatele Unii odznaczeni w Leocji
Złoty Krzyż Zasługi - JKM Aleksander
Srebrny Krzyż Zasługi - Ludwik Tomović
Brązowy Krzyż Zasługi - JCM Joanna IzabelaMedal Rocznicowy - JKM Aleksander, Ludwik Tomović
-
Ogłosiłem dzisiaj kalendarz wyborów prezydenckich w Bialenii. Pojawiają się już też pierwsze głosy w kampanii wyborczej.
-
@ametyst-faradobus czy Ekscelencja planuje startować na kolejną kadencję?
-
Przy okazji, kiedyś odwiedziłem Prezydenta @Ametyst-Faradobus , miałem nawet możliwość skorzystać z należącej do niego umywalki #sucharalert
-
Pewnie nie będę miał wyjścia. Naród będzie nalegał.
-
JCM Joanna Izabela także odznaczona w Leocji Medalem Rocznicowym
-
@ludwik-tomović dziękuje ze przekazujesz informacje bo bym to zgubiła