Kłaniam się
-
Wasza Królewska Mość,
Wasze Królewskie Wysokości,
Drodzy Współobywatele,Niezbyt orientuję się w przyczynach, które doprowadziły do tej masowej secesji i wyłonienia idei Unii. Przedwczoraj, powodowany tylko ciekawością, zajrzałem na stronę Sarmacji, a tam zastała mnie burza. Niemniej – gdzie Teutonia, tam i ja, nawet jeśli jestem już tylko biernym obserwatorem zdarzeń.
Na koniec zadam jeszcze pytanie – co z naszym dorobkiem kultury zgromadzonym na sarmackim serwerze? Czy musimy się liczyć z jego przepadem? Czy uda się uratować słownik polsko-baridajsko-teutoński?
Pozdrawiam Was ciepło,
-
Dorobek został zabezpieczony i mam nadzieję, że nic nam nie umknęło
-
@Vladimir-ik-Lihtenštán witamy serdecznie! Kto wie, może te nowe przestrzenie popchną ku zmianie z biernego obserwatora do aktywnego uczestnika? Trwają prace nad lożą, gwardią, "rewitalizacją" strony głównej - Twoja pomoc byłaby nieoceniona.
-
Ach, mój drogi, gdybym tylko miał nieco więcej czasu, z przyjemnością popróbowałbym swoich sił i z chęcią coś współtworzył.
-
Po ponad roku zaglądam tutaj ponownie. Czy jeszcze ktoś tutaj żyje? A może Teutończycy się rozpierzchli się po sarmacjach i innych leocjach?
-
Zyjemy powoli i mało intensywnie
-
Dzień dobry
Też się przywitam, może tu... bo jakoś bez sensu zakładać podobny wątek. Mistrz @Vladimir-ik-Lihtenštán chyba mnie ściągnął telepatycznie, że niemal w tym samym momencie postanowiłem zaglądnąć po gruuubej przerwie.
Raczej nie przewiduję dłuższego pozostania i chyba tylko z czystej ciekawości sprawdzam co tu się dzieje i czy jeszcze jakoś Teutonia się trzyma. Tak czy siak, miłego dnia życzę