RLT24 : OS 4 - Lolandburg – Tsvanfjerf
-
RAJD LWA TEUTOŃSKIEGO1924
TEUTONISCHEN LÖWE RALLYE - ÚR FÁRT IK ÚRS TEUTONIŠ ROAR
Dzień 1
ODCINEK SPECJALNY Nr 4
Lolandburg – TsvanfjerfTRUDNOŚĆ III
28 września 1924 roku. godzina 22:00
Lolandburg - Tsvanfjerf:
"Tsvanfjer stało się miejscem upadków i grobów wielu najazdów organizowanych przez ludy południowej wirtuazji, dopóki nie zamienił się w cmentarz własnego rycerstwa. Baronia położona na samym południu Loardyjskich stepów pomimo ryku silników jest strasznie cicha, oferując widoki na brudne ruiny, zwane przez niewielu zabytkami.
Pomiędzy starymi strażnicami a opuszczonym, zniszczonym mieście duchów Vandarant, rajdowcy będą mieli szansę pochłonąć krajobraz wzgórz, piękno jezior Fiera i Vanda i oczywiście zakupić tani torf w wsi Białopole, jeśli mają na to czas. Przez cały ich wyścig będzie ich obserwowała stara Wieża Hańby, która w stu procentach nie spadnie na jednego z zawodników...
Podróżując po Dwubrzegu, rajdowcy mogą się jedynie bać duchów przodków tej ziemi, oraz oczywiście lokalnego plemiona loardyjskich koczowników. Ci jednak, ustawieni z Baronem Saerucaeg aby nie zakłócić wyścigu, będą strzelać tylko i wyłącznie do niego w nadziei że ten w testamencie zostawi im prawo do ziemi. Baron jednak sugeruje by zawodnicy uzbroili się i opancerzyli ich pojazdy, nie wierząc w obietnice lokalnemu ludowi
Dzisiaj życie w Lolandburgu nieco przycichło. Jako że miasto położone jest u stóp gór, których nazwy już nikt nie pamięta, stało się kurortem wypoczynkowym dla Teutończyków, Lolardczyków i zamożnej awangardy proletariatu z Wandystanu."
Cillian Saerucaeg
Łącznie do pokonania było 435 km.
- - - - - - - - -
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NR 4 TEUTONISCHEN LÖWE RALLYE 1924 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE... TANKOWANIE JEST DOZWOLONE
UWAGA: Podczas tego odcinka możesz użyć następujących kodów lub grafik:
TANKOWANIE
ZAWODOWIEC - LICENCJA KIEROWCY ZAWODOWEGO
(poziom klasy B, A czy PRO - dobierany automatycznie)
CZTERY KĄTY
ŁYK DOŚWIADCZENIA
Możliwy do wykorzystania przez:
@Helwetyk-Romański, @Pavel-van-der-Gibson oraz Heinz-Werner Grüner.= = = = = = = = = =
Premie Czasowe (proziom trudności III)
1miejsce: -10 min.
2miejsce: -6 min.
3miejsce: -3 min.= = = = = = = = = =
Serdeczne podziękowania dla mecenasów tego wydarzenia:
-
Nocy, obyśmy...
-
Kończymy na dziś
-
TANKOWANIE
-
jade
-
Tankujemy. -
Dobry wieczór, że tak zażartuję!
-
Melduję się
-
-
Przyszłam, dajcie paliwa.
-
-
No i w pi...u rajd poszedł się jechać.
-
Jestem
-
Dotarłem!
-
Uszanowanie
-
jestem
-
Aj, znowu zabrakło ciut.
-
Z upoważnienia Ojca Organizatora, bo ma drobne problemy techniczne:
Moje tankowanie nie zostało uwzględnione - nie zauważyłem, że już dzisiaj tankowałem. Przepraszam -
test
-
OFICJALNY KOMUNIKAT CKR
Uwaga:
Czas zamieszczenia wypowiedzi wyświetlany zaraz po publikacji jest niepoprawny. Faktycznym czasem zamieszczenia wypowiedzi na odcinku jest czas widoczny po odświeżeniu strony lub widoczny w tabeli http://imiennik.uniapanstw.pl/ride/(ID_WATKU)
W imieniu CKR,
H.W.Grüner