Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Przenosiny do Srebrnego Rogu

Życie Teutonii
    13
    142
    900
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Joanna Izabela
      Joanna Izabela last edited by

Ze względu na to, że stolicą cesarstwa i cesarzy jest Srebrny Róg. Trzeba będzie powoli pakować walizki. Do czasu utworzenia własnego pałacyku zatrzymam się w rodowym pałacu cesarskim gdzie mieszka @Andrzej-Fryderyk. Wszelkie inspiracje na nowe miejsce zamieszkania są mile widziane.

Andrzej Fryderyk 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Nurdrun von Lichtenstein
        Nurdrun von Lichtenstein last edited by

Propozycja ode mnie:

text alternatywny

Joanna Izabela Ametyst Faradobus 2 Replies Last reply Reply Quote 3
        • Joanna Izabela
          Joanna Izabela @Nurdrun von Lichtenstein last edited by

@natalia-helena-von-lichtenstein boje się, że będą kazali go rozebrać.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • Andrzej Fryderyk
            Andrzej Fryderyk @Joanna Izabela last edited by

@joanna-izabela Witaj w domu 🙂

Pytanie brzmi – czy masz jakieś preferencje, w jakim stylu powinien być nowy pałac 🙂

Joanna Izabela 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Joanna Izabela
              Joanna Izabela @Andrzej Fryderyk last edited by

@andrzej-fryderyk myślałam o czymś takim 09062d7e-7e1d-4064-94bc-a00d86732880-image.png

żaluje, że nie pasuje do klimatu Teutonii Alhambra bo zdobienia są tam niesamowite:

61b39ef1-d348-4f6f-b1a4-edd4dafbd805-image.png

Wojciech Hergemon 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Wojciech Hergemon
                Wojciech Hergemon @Joanna Izabela last edited by

@joanna-izabela Szunbrun powinien być. Ludzie z całego mikro będą przyjeżdzać zrobić sobie foto na insta.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

A tutaj zdjęcie z zamku Andrzeja Fryderyka. Wiem, bo mnie zapraszał:

text alternatywny

• Joanna Izabela
                    Joanna Izabela last edited by

@Andrzej-Fryderyk nie chwaliles sie ze masz swoj zamek!

Spędzaliśmy w nim długie wieczory...

Wojciech Hergemon 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Wojciech Hergemon
                        Wojciech Hergemon @Nurdrun von Lichtenstein last edited by

Zamek anglova wygląda trochę jak zamek JCM na działce cipro.

• Ametyst Faradobus
                          Ametyst Faradobus @Nurdrun von Lichtenstein last edited by

@natalia-helena-von-lichtenstein napisał w Przenosiny do Srebrnego Rogu:

Propozycja ode mnie:

text alternatywny

Sorry, zaklepane: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showthread.php?tid=1933

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Może JCM chciałaby w takim razie zamieszkać z Panem.

Ametyst Faradobus 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • Ametyst Faradobus
                              Ametyst Faradobus @Nurdrun von Lichtenstein last edited by

@natalia-helena-von-lichtenstein jak ten król Tajlandii, który tak naprawdę mieszka w hotelu w Bawarii

Wojciech Hergemon 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • Wojciech Hergemon
                                Wojciech Hergemon @Ametyst Faradobus last edited by

@ametyst-faradobus Mój ulubiony ❤

d85c1f15-6c27-49fa-919b-9cf5849dc748-image.png

Jakub Wysocki 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • Jakub Wysocki
                                  Jakub Wysocki @Wojciech Hergemon last edited by

@Joanna-Izabela Nie mam nic do waszej wyprowadzki z mojego miasta, jednakże mam takie małe pytanko - co się zrobi w takim razie z Zamkiem w Złotym Grodzie po opuszczeniu przez WCM? 🤔

Ametyst Faradobus Nurdrun von Lichtenstein Joanna Izabela 3 Replies Last reply Reply Quote 0
                                  • Ametyst Faradobus
                                    Ametyst Faradobus @Jakub Wysocki last edited by

To jest w ogóle ciekawa sprawa, kiedy głowa państwa zmienia rezydencję. Na przykład kiedy stolicę Kazachstanu została przeniesiona z Ałmaty do Astany to stary pałac prezydencki zachował status, ale w praktyce stał się muzeum. Wawel był oficjalnie główną rezydencją króla Polski aż do trzeciego rozbioru, ale de facto był zapuszczony i zagrzybiony.

Nurdrun von Lichtenstein @Jakub Wysocki last edited by

@grzegorz-tomasz-jakub-czartoryski Zakon Joannitek być może tam się osadzi.

• Joanna Izabela
                                        Joanna Izabela @Jakub Wysocki last edited by

@grzegorz-tomasz-jakub-czartoryski są dwie opcje albo Natalia zrobi tam zakon joannitek albo zrobi sie rezydencje letnią - tak jak Balmoral Elzbiety II

Heinz-Werner Grüner 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • Heinz-Werner Grüner
                                          Heinz-Werner Grüner @Joanna Izabela last edited by

@joanna-izabela

Nie wiem w jakim stylu sobie Wasza Cesarska Mość życzy, stąd wrzucam link, ale moim zdaniem kilka godnych cesarzowej...

Wojciech Hergemon 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • Wojciech Hergemon
                                            Wojciech Hergemon @Heinz-Werner Grüner last edited by

@heinz-werner-grüner Ja już mówiłem, że musi być Szunbrun, całe mirko będzie robić sobie u nas zdjęcia na insta. Zresztą nie tylko insta, każdy kto chce się oświadczyć, jak bozia przykazała, pod Ajflą, musi najpierw wziąć wybrankę pod Szunbrun.

b91a0f72-62ad-48f2-88c0-da94189e084c-image.png

Heinz-Werner Grüner 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • first-post
                                              last-post