Biesiada - 1.Löwe und Einhorn-Rally 1921
-
Potwierdzam datę Rajdu Pustkowi: 20 lutego 58 roku Po Bombach
Mimo chęci wyplenienia bobrów z Ödlandu, na pewno cała ich kupa będzie szkodnikowała i podkradała co się da od uczestników wyścigu. -
@otto-von-teller Się będzie "dziao"!
Profesor się spisał, to będzie trochę inaczej. -
@otto-von-teller czy można jednego bobra przygarnąć jako bobra cesarskiego, bo niestety bobra nie posiadam, a chcialabym...
-
@joanna-izabela Wasza Cesarska Mość to bardziej dla zabawy czy do zoo takego bobra?
Przypomnę, że w kraju zwycięzcy RLiJ bobry się je. @Helwetyk-Romański
-
@andrzej-fryderyk Zdrowy tryb życia. Regularne posiłki, wiele ruchu, żadnych używek. Ale skoro @Joanna-Izabela postawiła to chyba dzisiaj pozwolę sobie na dyspensę…
Pobiegnij za mną leśnych duktów szlakiem,
Spróbujmy jagód w pełne słońca dni,
Zanurzmy się w tych skarbach niezmierzonych
I choć raz o ich cenach nie mów miiiiiiiii! -
@helwetyk-romański oo tak i czekamy na nagranie!
@Heinz-Werner-Grüner do palacu, wytrenuje jak elpingi będą zabójczymi cesarskimi bobrami -
@joanna-izabela A to będzie cudownie patrzeć, jak wszystkich adoratorów będą po tyłkach gryźć.
-
Z opóźnieniem, spowodowanym szybkim wyskokiem na chrzest pojawił się na bankiecie także najmłodszy ik Ruth.
-
@ignats-ik-ruth widzę że nawet się sam obsłużył, smacznego!
-
To i ja wpadnę...
Co tu można zjeść? -
@ludwik-tomović ofc, że sam. Najciekawsze ploty można usłyszeń w kuchni; no i lepiej zobaczyć, co się je!
Smaczne było, piękne dzięki
-
@joahim-von-ribertrop mięsko, rosołek, coś wege też się znajdzie jak będzie potrzeba, ale najlepiej zamówić co się lubi
-
Przybysz z Monarchii Austro-Węgierskiej trącając łokiciem gospodarza zapytał:
@ludwik-tomović A kiedy w końcu jakieś tańce? -
A ja proponuję coś od sponsora.
Gwarantuję, że każdy uczestnik otrzyma swoją beczkę piwa Stiegl 5L.
-
@heinz-werner-grüner a tańce to już są - powiedział Ludwik do Heinza - sala obok, nie słychać tutaj bo ściany dobrze wytłumione
-
@heinz-werner-grüner na tańcach nawet mają fotografów z drukarkami, mnie już złapali
-
@ignats-ik-ruth Czy pan jest środkową postacią.?
-
@michał-jerzy-potocki tą obok środkowej
-
@ignats-ik-ruth Chyba za mało się Pan angażuje w tańcu. Mógłbym udzielić parę lekcji tańca, jednak ja nie tańczę solo. A jakoś nie widzę wolnej damy do tańca..
Zatem wniesie ktoś ze mną toast ? -
@michał-jerzy-potocki Ależ, ja jestem zaangażowany, po prostu Teutończykom nigdy nie robi się korzystnych zdjęć