Rajd Pustkowi
-
20.02.2021r. (1921r. w MAW, 58r. po bombach)
Nie przegap! -
Kurcze, fajnie. Ale rozważam, czy chce te stresy z Helwetykiem przechodzić.
-
Ja się oczywiście zgłaszam, mam nadzieję że @Joanna-Izabela również
-
Z tego co tu i ówdzie słyszałem na ten ostatni rajd sezonu szykują się niemal wszystkie zespoły i chyba nikt sobie go nie odpuści.
-
Dziś z "grubsza" wypytałem kto, co i jak... i wcale nie jest tak różowo...
Nie ma tragedii, możliwe, że pobijemy rekord frekwencji, ale wielu jednak jest niezdecydowanych...Tymczasem "prawie" dopiąłem grafik na sezon II...
Co do Helwetyka, to ja bym nie popadał w takie stresy... Winkowie wymyślili jedną zasadę, którą, po testach (również nie byłem przekonany) postanowiłem wdrożyć testowo w Rajdzie Pustkowi.
Więcej szczegółów wkrótce... -
Strach się bać.
Co to będzie, co to będzie.
-
Miedzy jednym a drugim sezonem, mozemy zrobić ten alkorajd
-
No i zaczyna się! Kolejny raz machina zwana rajdami została rozkręcona. Rajdowe Mistrzostwa Austro-Węgier mają zaszczyt przedstawić ostatni wyścig w inauguracyjnym sezonie! Pierwszy Rajd Pustkowi! Co ciekawe startujemy na terenach Garapenii, następnie transportem "rakietowym" dostajemy się na właściwą ziemię Winków, a meta odbędzie się w...Laibach w MAW! Będzie się działo... Dwa fora, więcej emocji!
Poniżej przesyłam link do ogólnej zapowiedzi.
Kierowco, polecam przeczytać szczególnie to wytłuszczonym drukiem w linku! -
@Andrzej-Fryderyk startujemy?
-
@Ludwik-Tomović wiadomo, ze my na pewno
-
Można się jeszcze zapisac?
-
@cillian Oczywiście, że można!
Zapisy tylko w MAW...jakby co. No chyba, że dołączy Szanowny do jakiegoś innego zespołu i ten drugi to zgłosi.Meta tego rajdu i tak jest u nas, w Monarchii...
@Natalia-Helena-von-Lichtenstein @Andrzej-Fryderyk obowiązkowo! Liczę na Was!
@Joanna-Izabela @Ludwik-Tomović taka postawa mi się podoba!
-
Zespoły są dla frajerów, tym bardziej że członek zespołu będzie mi szeptać do ucha by zwolnić przy zakręcie. Jedyne co człowiekowi potrzeba to noga na gazie i szybkość
-
@cillian Nie masz dobrej pary i dlatego tak narzekasz xP
-
Zobaczymy kto wygra w takim razie
-
@cillian Ja obawiam się obecnie tylko Helwetyka i trochę Ludwika.
-
@natalia-helena-von-lichtenstein No oczywiście!
-
Jeszcze tylko tyyydzień!!!
-
Dzień zakochanych, dniem zakochanych, ale info o rajdzie mile widzane! ;)[/center] -