Mikronacyjny Turniej Szachowy - Srebny Róg
-
@andrzej-fryderyk Ostatnio ty ograłeś mnie Ale uczę się w szachy i coraz lepiej mi idzie. Umiem już dość sprawnie matować.
-
Pewni sarmaci wolą nie uczestniczyć z powodu relacji dyplomatycznych Unia
Jeśli Santi też, to można powiedzieć, że w końcu ten spór na coś się przydał. To nie jest tak, że go nie lubię ale ograć Santiego jest cholernie trudno
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Oj ledwie! Poza tym byliśmy w jednej drużynie!
O. Czyli już umiesz więcej niż ja
-
@natalia-helena-von-lichtenstein matować czy być matowana? To dość spory szczegół...
Bez urazy oczywiście...
-
@heinz-werner-grüner w byciu matowana jestem jeszcze lepsza
-
Co prawda, zgłaszałem się prywatnie, ale oczywiście potwierdzam uczestnictwo
-
@natalia-helena-von-lichtenstein ja bym powiedział o sobie, że nawet jestem arcymistrzem szachowym w byciu matowanym.
-
@heinz-werner-grüner nie schlebiaj sobie ;d
@Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek Mój Sensei! Czy będę musiała walczyć przeciwko mojemu Mistrzowi????????
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Jak się spotkamy na "szachowym polu" to się okaże kto jest mistrzem szacha-mata-pata.
-
@heinz-werner-grüner Chyba nie będziesz taki i dasz mi wygrać?
-
@natalia-helena-von-lichtenstein ależ oczywiście!
-
Mikronacyjny Turniej Szachowy Srebny Róg się oficjalnie zaczął
Zgłosiło się dziewięciu szachistów(Co trochę zasmuciło, bo wiadome jest że mamy wielu więcej w mikroświecie). Zostali oni przypisani do trzech grup, Z dwóch pierwszych do pół finału awansuje jedna osoba, z trzeciej dwie.
Powodzenia, i udanego matowania.
@Andrzej-Fryderyk @Joahim-von-Ribertrop @Joanna-Izabela @Natalia-Helena-von-Lichtenstein @Ignats-ik-Ruth @Michał-Franciszek-Lubomirski-Lisewicz @Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek @Heinz-Werner-Grüner
-
@cillian powodzenia dla wszystkich!
-
Kiedy zaczynamy, tak się dopytam...
-
Grupa C zacna! Jaka szkoda, że odpadnę xD
-
Już zaczęliśmy Teraz gracie pomiędzy swoimi grupami. Nie mogę wam zorganizować meczu więc sami musicie wysłać przeciwnikowi link do gry. W przypadku problemów zapraszam na discorda
-
Joahim von Ribbentrop vs Cillian Saerucaeg
0.5 : 2.5Pierwsza, druga i trzecia gra. Bardzo dziękuje koledze za grę
-
Powodzenia wszystkim!
-
Cholera jasna, przegapiłem zapisy. ;/
-
@adrian-józef-alatristé nikt się chyba nie obrazi jak dopiszę do grupy c ;d