Bazylea - Eldorat - OS 11 - Rajd Wielkanocny'21
-
Nie uwzględniłem sobie w tabeli Straty Czasowej 3minut za tankowanie... Poprawiam i... wrzucę po następnym OS'ie.
-
@zbyszko-gustolúpulo napisał w Bazylea - Eldorat - OS 11 - Rajd Wielkanocny'21:
@heinz-werner-grüner Trudniejsze warunki i prosze jaki ciekawy rajd sie zrobil!
Nadto widać że z każdym kolejnym rajdem to coraz bardziej impreza dla zawodowych kierowców. Każdy nawet drobny błąd z miejsca rzutuje na wyniki bo czołówka kierowców jedzie perfekcyjnie.
-
@bruno-petrowicz-catalan Szczerze powiedziawszy to taki był zamysł od samego początku.
Być może w przyszłości zrobimy taki podział na zespoły w pełni zawodowe, tylko z dwoma kierowcami, gdzie będą specjalnie opłacani, traktowani jak bogowie, zdobywcy damskich serc(albo męskich)-a reszta będzie jechała w dokładnie takich samych warunkach, ale z nadzieją, że w kolejnym sezonie zastąpią miejsca tych celebrytów motoryzacji... -
Taki podział nie sadzę by był dobrym rozwiązaniem zważywszy na niewielką ilość kierowców biorących udział w każdym z wyścigów. Myślę że obecnie podział na dwie klasy raczej atrakcyjności rajdom nie przysporzy, a zostaje jeszcze kwestia organizacyjna. Już obecnie przygotowanie i prowadzenie rajdów pochłania mnóstwo czasu i energii osób które są w komitecie organizacyjnym. Podział na dwie klasy pomnoży te zadania.
-
Zabłądziłem w portalu. Przerzucił mnie do Eldoratu III położonego na Pollinie 5. W tamtym świecie Sclavinia zajmuje tereny Austro Węgier.
-
@prokrustes-prokrustesović
Niesamowicie ciekawa sprawa, a zarazem straszna w swej istocie. -
@bruno-petrowicz-catalan To był oczywiście żart, ale kto wie jak potoczą się losy. Gdyby tak wprowadzić system nagród realnych, które dość łatwo wdrożyć...
-
@heinz-werner-grüner na pewno na lwa i jednorozca cos realnego przygotujemy ;d
-
-
@joanna-izabela Na Alpenfahrt też miało być... ale palec i w ogóle.
Natomiast przed RW nie byłem jeszcze na tyle dysponowany i ogarnięty by coś proponować, choć chociaż Diuk Prokrustes zadziałał...