Strona Internetowa Cesarstwa Teutonii
-
Moi Drodzy,
Mam tę niewątpliwą przyjemność zaprezentować Wam efekty naszej pracy nad stroną internetową Cesarstwa Teutonii.
Na wstepie bardzo serdecznie dziękuję @Grzegorz-Tomasz-Jakub-Czartoryski za współpracę ze mną przy całym przebiegu tworzenia strony i za utworzenie dużej części strony, jej treści i grafik oraz dziękuję @Andrzej-Fryderyk za całe wsparcie techniczne i mentalne oraz @Joanna-Izabela za nadzór nad pracami i udział w procesie decyzyjnym.
Dziś prezentujemy Wam naszą nową stronę, by poddać obecny wygląd i treści pod ogólnonarodową i ogólno - UNPową dyskusję.
Strona w wersji beta znajdziecie pod linkiem: http://www.teutonia.one.pl/wp/
Będziemy wdzięczni za każdy pozytywny i negatywny komentarz dotyczący obecnego wyglądu i strony merytorycznej oraz za pomysły dotyczace dalszego działania.
Słowem komentarza: Strona w koncepcji jest tzn. "wizytówką". Miała zawierać jak najmniej treści i wyglądać atrakcyjnie na każdym urządzeniu (Laptop, tablet, telefon) na dzisiejsze realia. Treści strony skupiają się na 2 aspektach - pozyskiwanie nowych członków społeczności i ich dalsze pokierowanie oraz przystosowanie strony do dalszych celów marketingowych. Dlatego treści strony to głównie zworty do osób nowych. Z czasem zamierzamy dopracowywać stronę i dodawać więcej treści, jakie uznamy za konieczne i potrzebne. Dziś mamy wersję light
Pewna część strony jest jeszcze w czasie opracowywania. Wciąż czekam na pewne treści do publikacji, a @Grzegorz-Tomasz-Jakub-Czartoryski jest w trakcie tworzenia filmiku przedstawiającego miasta Cesarstwa Teutonii. Wersję beta filmiku widziałam i wygląda obiecująco.
Tak czy inaczej czekam na wszelkie komentarze. Cokolwiek zauważycie lub wpadnie wam do głowy na temat naszej strony, czujcie się zaproszeni w tym wątku do komentowania.
Miłej zabawy
-
No mogę powiedzieć, że po kilku miesiącach postoju, nareszcie coś ruszyło. Dziękuję serdecznie @Natalia-Helena-à-la-Triste-von-Hagsen-de-la-Sparasan za "nadanie" motywacji do powrotu zarówno do V-świata, jak i do prac nad stroną Teutonii. Mam nadzieję, że się spodoba, chociaż krytyka również mile widziana
-
Strone jak wiadomo widzialam w trakcie tworzenia. Dziekuje @Natalia-Helena-à-la-Triste-von-Hagsen-de-la-Sparasan i @Grzegorz-Tomasz-Jakub-Czartoryski za wasza prace. Jest mi niezmiernie milo, ze tyle zapalu jest w nas w budowanie naszej v-ojczyzny i w koncu po tylu latach mamy funkcjonalna strone internetowa.
Warto zadac pytanie czy nie w podobnym formacie powinny byc inne strony -> raczej wlasnie jako wizytowka niz jako osobny wlasny serwis ale to kazde panstwo musi zadecydowac samemu
-
Bardzo doceniam. Krótko, ale treściwie!
-
"JCM Joanna Izabela
Jej Cesarska Mość"JE Prof. Gen. Bryg. Ametyst Faradobus
Jego Ekscelencja -
@joanna-izabela Słowem wyjaśnienia dla reszty - strona UNP ma być taką stroną główną z naszymi systemami informatycznymi. W związku z tym uznaliśmy, że strona CT może być wyłącznie taką wizytówką i zamierzamy ją też aktywnie wykorzystać, jak tylko system informatyczny UNP będzie na to gotowy.
A co do wizytowych stron reszty członków UNP - tak jak pisałam Ludwikowi na discordzie, chętnie wesprę w tym temacie.