Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

TAGi

Kwestie techniczne
    unia
    1
    1
    62
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Maciej II
      Maciej II last edited by Maciej II

Jak pewnie zauważyliście, istnieje spaniałe menu taguf. Tagi ułatwiają nam życie, pozwalając lepiej organizować treści. Właśnie. ORGANIZOWAĆ. Czyli tworzenie co post nowych tagów mija się z celem, bo nie organizuje treści.
      Pozwoliłem sobie testowo dodać kilka "fajniejszych" tagów - dla krajów i unii - są pokolorowane, więc mają charakter bardziej oficjalny od czegoś bardziej szarego.

Są to: unia, dreamland, sclavinia, teutonia, baridas. Ale może to zrobić równie dobrze każdy z Was.

Jak dodać TAG?
      Tagi są kejs-sensitive, jeżeli chcemy tworzyć bardziej ogólnodostępne tagi, to piszmy je w miarę możliwości małymi literami, żeby uniknąć niepotrzebnego bałaganu - chodzi tu o agregację postów, bo na koniec i tak będą wyglądały, jak pisane WERSALIKAMI.

W każdym razie, tworzymy je bardzo prosto, wpisujecie sobie na dole kreatora posta. Stoi tam takie "wpisz tagi tutaj, każdy o długości od 3 do 15 znaków." Na ten moment każdy post może mieć maksymalnie 5 tagów. Nie wiem na ten moment, czy ulegnie to zmianie.

Miłej zabawy,

• Maciuś.

PS. Sorry za edycję niektórym postów - to jedyna droga, żeby dodać do posta TAGa - a chciałem trochę lepiej pokazać Wam ten ficzer.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • first-post
        last-post