-
Jak pewnie zauważyliście, istnieje spaniałe menu taguf. Tagi ułatwiają nam życie, pozwalając lepiej organizować treści. Właśnie. ORGANIZOWAĆ. Czyli tworzenie co post nowych tagów mija się z celem, bo nie organizuje treści.
Pozwoliłem sobie testowo dodać kilka "fajniejszych" tagów - dla krajów i unii - są pokolorowane, więc mają charakter bardziej oficjalny od czegoś bardziej szarego.Są to: unia, dreamland, sclavinia, teutonia, baridas. Ale może to zrobić równie dobrze każdy z Was.
Jak dodać TAG?
Tagi są kejs-sensitive, jeżeli chcemy tworzyć bardziej ogólnodostępne tagi, to piszmy je w miarę możliwości małymi literami, żeby uniknąć niepotrzebnego bałaganu - chodzi tu o agregację postów, bo na koniec i tak będą wyglądały, jak pisane WERSALIKAMI.W każdym razie, tworzymy je bardzo prosto, wpisujecie sobie na dole kreatora posta. Stoi tam takie "wpisz tagi tutaj, każdy o długości od 3 do 15 znaków." Na ten moment każdy post może mieć maksymalnie 5 tagów. Nie wiem na ten moment, czy ulegnie to zmianie.
Miłej zabawy,
- Maciuś.
PS. Sorry za edycję niektórym postów - to jedyna droga, żeby dodać do posta TAGa - a chciałem trochę lepiej pokazać Wam ten ficzer.