Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

TAGi

Cesarski Komitet Inżynieryjny
    unia
    1
    1
    209
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Maciej II
      Maciej II ostatnio edytowany przez Maciej II

Jak pewnie zauważyliście, istnieje spaniałe menu taguf. Tagi ułatwiają nam życie, pozwalając lepiej organizować treści. Właśnie. ORGANIZOWAĆ. Czyli tworzenie co post nowych tagów mija się z celem, bo nie organizuje treści.
      Pozwoliłem sobie testowo dodać kilka "fajniejszych" tagów - dla krajów i unii - są pokolorowane, więc mają charakter bardziej oficjalny od czegoś bardziej szarego.

Są to: unia, dreamland, sclavinia, teutonia, baridas. Ale może to zrobić równie dobrze każdy z Was.

Jak dodać TAG?
      Tagi są kejs-sensitive, jeżeli chcemy tworzyć bardziej ogólnodostępne tagi, to piszmy je w miarę możliwości małymi literami, żeby uniknąć niepotrzebnego bałaganu - chodzi tu o agregację postów, bo na koniec i tak będą wyglądały, jak pisane WERSALIKAMI.

W każdym razie, tworzymy je bardzo prosto, wpisujecie sobie na dole kreatora posta. Stoi tam takie "wpisz tagi tutaj, każdy o długości od 3 do 15 znaków." Na ten moment każdy post może mieć maksymalnie 5 tagów. Nie wiem na ten moment, czy ulegnie to zmianie.

Miłej zabawy,

• Maciuś.

PS. Sorry za edycję niektórym postów - to jedyna droga, żeby dodać do posta TAGa - a chciałem trochę lepiej pokazać Wam ten ficzer.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • first-post
        last-post