3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo
-
Jesteeeeem, sportu nic nie powstrzyma
-
Witajcie na starcie! Zabawę czas zacząć! Zobaczymy co tym razem przyniesie nam los. Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia i złapania gumy!
-
Dzień dobry…
-
Herr Teller startuje z Bildo, gdzie czuje się jak w domu i pozdrawia innych uczestników rajdu. No i żeby się lepiej jechało, bierze łyk doświadczenia.
-
Byle nie przypalić.. no i jedziemy!
-
Piotr vel Bocian z KLEKOT S&S Cycle Morgan Motor rusza do walki!
-
Wziuuum!
-
Dzień dobry!
-
Zaczyna się rajd.
-
Pangard z numerem bocznym 7 rusza na trasę rajdu.
-
Melduje swoje przybycie
-
Otto, Orjon i Bocian z premiami!
-
Klopoty techniczne od samego rana z forum. Niestety dziala tylko chyba na komputerze strona. Bo na tablecie i telefonie mam errory. Wiec wybaczcie ale rezygnuje z startu
-
@isabella-swann napisał w 3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo:
Klopoty techniczne od samego rana z forum. Niestety dziala tylko chyba na komputerze strona. Bo na tablecie i telefonie mam errory. Wiec wybaczcie ale rezygnuje z startu
Tu jestem przekonany że powód jest inny gdyż właśnie tego posta wysyłam z telefonu.
-
@albert-fryderyk-de-espada cytuje klopoty techniczne. Jedyne miejsce gdzie nie wyskakuje mi error podczas wysylania lub ba logowania sie na strone jest na komputrze. Wszedzie indziej wyslakuje mi czerwony error
-
Wstałem i powstałem. Mój trener w trybie ekspresowym wyciągnął mnie z łóżka i wsadził do rajdówki...
-
@Leszek-Ebe-Grüner dodam... a ten prolog nie jest obowiązkowy...
-
♫ Jak do tego doszło, nie wiem? ♫
-
Zaczynamy
-
@isabella-swann napisał w 3.RLiJ - OS0: Prolog - Bildo:
@albert-fryderyk-de-espada cytuje klopoty techniczne. Jedyne miejsce gdzie nie wyskakuje mi error podczas wysylania lub ba logowania sie na strone jest na komputrze. Wszedzie indziej wyslakuje mi czerwony error
No cóż, miejmy nadzieję że jeszcze się to zmieni i szanowna będzie mogła jeszcze wystartować w rajdzie.