Navigation

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Login
    • Search
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

[Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    5
    20
    376
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Joanna Izabela
      Joanna Izabela last edited by Joanna Izabela

Pod koniec września planowany jest Rajd u nas. Liczyłabym na wasza pomoc w tym zakresie.
      W tym roku proponowałabym rajd przez Loardie.
      Wstępna trasa
      1.Auterra- Baronia Wittelsbach,
      2. Baronia Witelsbach -Wybrzeże(przeprawa)
      3.Wybrzeze-Lolanburg
      4.Lolanburg -Baronia Tsvanfjerf
      5.Baronia Tsvanfjerf -Andburg
      6.Andburg-Zommerland
      7.Zomerland- baronia Tseleborm
      78Baronia Tseleborm -Bytow
      Pozwoli to nie tylko na pokazanie miast ale i lenn osob ktore uczestniczyly lub uczestnicza w rozwoju Cesarstwa.

Oczywiście oprócz oprawy rajdu, wszelkie inicjatywny dookoła też są mile widziane.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Vladimir ik Lihtenštán
        Vladimir ik Lihtenštán last edited by

@joanna-izabela Wasza Cesarska Mość, a na czym miałaby polegać nasza pomoc?

Joanna Izabela 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Joanna Izabela
          Joanna Izabela @Vladimir ik Lihtenštán last edited by

@vladimir-ik-lihtenštán W przypadku lenn na pewno pewne opracowanie informacji zeby mozna bylo dany odcinek opisac tak zeby wam pasowalo. Dodatkowo na pewno grafiki/ilustracje by sie przydaly:
          https://forum.uniapanstw.pl/topic/589/3-rlij-os4-custo-złoty-gród?_=1723578856743 tutaj jak to wygladalo wczesniej

Vladimir ik Lihtenštán 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Vladimir ik Lihtenštán
            Vladimir ik Lihtenštán @Joanna Izabela last edited by

@joanna-izabela Krótkie opisy moich lenn z okazji rajdu mogę jak najbardziej przygotować. 😉

• Vladimir ik Lihtenštán

@Joanna-Izabela @Heinz-Werner-Grüner

Co jako współorganizatorzy Raju sądzicie o towarzyszącym mu konkursie z krzyżówką po teutońsku w tle? Byłby to konkurs analogiczny do tego. Jako że jest to konkurs wymagający pewnego intelektualnego zaangażowania, mógłby towarzyszyć całemu rajdowi, nie tylko na konkretnym odcinku. Podanie poprawnego hasła krzyżówki dawałoby np. przewagę czasową lub jakiś inny benefit według uznania organizatorów. Krzyżówka byłaby do rozwiązania np. przez cały okres trwania rajdu i kto pierwszy by ją rozwiązał, zgarniałby nagrodę.

Joanna Izabela 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Joanna Izabela

@vladimir-ik-lihtenštán napisał w [Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa:

@Joanna-Izabela @Heinz-Werner-Grüner

Co jako współorganizatorzy Raju sądzicie o towarzyszącym mu konkursie z krzyżówką po teutońsku w tle? Byłby to konkurs analogiczny do tego. Jako że jest to konkurs wymagający pewnego intelektualnego zaangażowania, mógłby towarzyszyć całemu rajdowi, nie tylko na konkretnym odcinku. Podanie poprawnego hasła krzyżówki dawałoby np. przewagę czasową lub jakiś inny benefit według uznania organizatorów. Krzyżówka byłaby do rozwiązania np. przez cały okres trwania rajdu i kto pierwszy by ją rozwiązał, zgarniałby nagrodę.

Jest to jak najbardziej mozliwe, sa to tzw specjalne OST ktore daja pewien bonus czasowy do rajdu. Trzeba by bylo tylko opakowac to narracyjnie ;D

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • Vladimir ik Lihtenštán

To może hasło krzyżówki jest kodem do sejfu w Tselebormie, w którym przechowuję specjalne paliwo - cud myśli teutońskiej, które daje super przyspieszenie i pozwala wyprzedzić przeciwników. 😄

Joanna Izabela 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • Joanna Izabela

@vladimir-ik-lihtenštán to idealnie bedzie pasowalo ;D

• Joanna Izabela
                      Joanna Izabela last edited by

Poprosilabym jeszcze lennikow o zdjecie waszych wlosci ktore mja byc uzyte do rajdow, tak zeby idealnie pasowaly ;D

• Cillian
                        Cillian last edited by

Mam nadzieje, że pasuje
                        text alternatywny

• Vladimir ik Lihtenštán

khertvisi_fortress.jpg

Starożytna forteca w Tselebormie, na granicy z Baridasem.

Heinz-Werner Grüner 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Heinz-Werner Grüner
                            Heinz-Werner Grüner @Vladimir ik Lihtenštán last edited by

Dopiero znalazłem ten wątek, przepraszam. Prosiłbym również o wysyłanie info niejako zbiorczo. Tak chyba będzie mi łatwiej.
                            Co do wszelakich odcinków z innymi premiami to muszę to wiedzieć wcześniej, tak by sprawdzić techniczne zaplecze możliwości. Powinno dać radę na pierwszy rzut oka, ale jako, że to start nowego sezonu to człowiek sporo nie pamięta. 😄

Vladimir ik Lihtenštán 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • Vladimir ik Lihtenštán
                              Vladimir ik Lihtenštán @Heinz-Werner Grüner last edited by

@heinz-werner-grüner Przygotowane przeze mnie opisy oraz konkurs krzyżówkowy (który mógłby towarzyszyć rajdowi) przesłałem J. C. M. @Joanna-Izabela. 😉

Joanna Izabela 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • Joanna Izabela

@vladimir-ik-lihtenštán Opisy juz dostarczylam

• Heinz-Werner Grüner
                                  Heinz-Werner Grüner last edited by

Ok. Skoro nie ma więcej opcji "obrazkowych" to postaram się wykorzystać to co było... Jak się okaże, że jednak tam nie było do tej pory rajdu to coś zaproponuje, albo się dogadamy.

Cillian 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • Cillian
                                    Cillian @Heinz-Werner Grüner last edited by

@heinz-werner-grüner jeśli potrzeba do Tsvanfjer, mogę wysłać więcej - a na resztę miast mogę też coś wymyślić z aprobatą JCM. W słabym, ale istniejącym artykule Autaflandii użyłem zdjęcia Tehranu dla Andburgu, więc dla niego coś jest

• Heinz-Werner Grüner
                                      Heinz-Werner Grüner @Cillian last edited by

@cillian Obecnie mam przygotowane coś takiego dla Andburga. Zdjęcie pochodzi z zeszłego rajdu i niech poczyni jako zapowiedź czego oczekiwać.
                                      text alternatywny

• Heinz-Werner Grüner
                                        Heinz-Werner Grüner @Heinz-Werner Grüner last edited by

Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?

Franklin Garamond 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • Franklin Garamond
                                          Franklin Garamond @Heinz-Werner Grüner last edited by

@heinz-werner-grüner napisał w [Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa:

Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?

To może ja pomogę: https://www.youtube.com/watch?v=dnO4OWmwrvs

Heinz-Werner Grüner 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • Heinz-Werner Grüner
                                            Heinz-Werner Grüner @Franklin Garamond last edited by

@franklin-garamond Wielkie dzięki! Nie spodziewałem się, że akurat od Czcigodnego popłynie pomoc w tej sparwie, ale ważne, że rozwiązane! 😄

• first-post
                                              last-post