[Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa
-
To może hasło krzyżówki jest kodem do sejfu w Tselebormie, w którym przechowuję specjalne paliwo - cud myśli teutońskiej, które daje super przyspieszenie i pozwala wyprzedzić przeciwników.
-
@vladimir-ik-lihtenštán to idealnie bedzie pasowalo ;D
-
Poprosilabym jeszcze lennikow o zdjecie waszych wlosci ktore mja byc uzyte do rajdow, tak zeby idealnie pasowaly ;D
-
Mam nadzieje, że pasuje
-
Starożytna forteca w Tselebormie, na granicy z Baridasem.
-
Dopiero znalazłem ten wątek, przepraszam. Prosiłbym również o wysyłanie info niejako zbiorczo. Tak chyba będzie mi łatwiej.
Co do wszelakich odcinków z innymi premiami to muszę to wiedzieć wcześniej, tak by sprawdzić techniczne zaplecze możliwości. Powinno dać radę na pierwszy rzut oka, ale jako, że to start nowego sezonu to człowiek sporo nie pamięta. -
@heinz-werner-grüner Przygotowane przeze mnie opisy oraz konkurs krzyżówkowy (który mógłby towarzyszyć rajdowi) przesłałem J. C. M. @Joanna-Izabela.
-
@vladimir-ik-lihtenštán Opisy juz dostarczylam
-
Ok. Skoro nie ma więcej opcji "obrazkowych" to postaram się wykorzystać to co było... Jak się okaże, że jednak tam nie było do tej pory rajdu to coś zaproponuje, albo się dogadamy.
-
@heinz-werner-grüner jeśli potrzeba do Tsvanfjer, mogę wysłać więcej - a na resztę miast mogę też coś wymyślić z aprobatą JCM. W słabym, ale istniejącym artykule Autaflandii użyłem zdjęcia Tehranu dla Andburgu, więc dla niego coś jest
-
@cillian Obecnie mam przygotowane coś takiego dla Andburga. Zdjęcie pochodzi z zeszłego rajdu i niech poczyni jako zapowiedź czego oczekiwać.
-
Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?
-
@heinz-werner-grüner napisał w [Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa:
Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?
To może ja pomogę: https://www.youtube.com/watch?v=dnO4OWmwrvs
-
@franklin-garamond Wielkie dzięki! Nie spodziewałem się, że akurat od Czcigodnego popłynie pomoc w tej sparwie, ale ważne, że rozwiązane!