Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

[Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    5
    20
    979
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Vladimir ik Lihtenštán
      Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

khertvisi_fortress.jpg

Starożytna forteca w Tselebormie, na granicy z Baridasem.

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • Heinz-Werner Grüner
        Heinz-Werner Grüner @Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

Dopiero znalazłem ten wątek, przepraszam. Prosiłbym również o wysyłanie info niejako zbiorczo. Tak chyba będzie mi łatwiej.
        Co do wszelakich odcinków z innymi premiami to muszę to wiedzieć wcześniej, tak by sprawdzić techniczne zaplecze możliwości. Powinno dać radę na pierwszy rzut oka, ale jako, że to start nowego sezonu to człowiek sporo nie pamięta. 😄

Vladimir ik Lihtenštán 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
        • Vladimir ik Lihtenštán
          Vladimir ik Lihtenštán @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner Przygotowane przeze mnie opisy oraz konkurs krzyżówkowy (który mógłby towarzyszyć rajdowi) przesłałem J. C. M. @Joanna-Izabela. 😉

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • Joanna Izabela
            Joanna Izabela @Vladimir ik Lihtenštán ostatnio edytowany przez

@vladimir-ik-lihtenštán Opisy juz dostarczylam

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
            • Heinz-Werner Grüner
              Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Ok. Skoro nie ma więcej opcji "obrazkowych" to postaram się wykorzystać to co było... Jak się okaże, że jednak tam nie było do tej pory rajdu to coś zaproponuje, albo się dogadamy.

Cillian 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • Cillian
                Cillian @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner jeśli potrzeba do Tsvanfjer, mogę wysłać więcej - a na resztę miast mogę też coś wymyślić z aprobatą JCM. W słabym, ale istniejącym artykule Autaflandii użyłem zdjęcia Tehranu dla Andburgu, więc dla niego coś jest

• Heinz-Werner Grüner
                  Heinz-Werner Grüner @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian Obecnie mam przygotowane coś takiego dla Andburga. Zdjęcie pochodzi z zeszłego rajdu i niech poczyni jako zapowiedź czego oczekiwać.
                  text alternatywny

• Heinz-Werner Grüner
                    Heinz-Werner Grüner @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?

Franklin Garamond 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • Franklin Garamond
                      Franklin Garamond @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner napisał w [Konsultacje] Rajd Teutońskiego Lwa:

Mam pytanko, czy macie gdzieś dostępny hymn Cesarstwa Teutonii?

To może ja pomogę: https://www.youtube.com/watch?v=dnO4OWmwrvs

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                      • Heinz-Werner Grüner
                        Heinz-Werner Grüner @Franklin Garamond ostatnio edytowany przez

@franklin-garamond Wielkie dzięki! Nie spodziewałem się, że akurat od Czcigodnego popłynie pomoc w tej sparwie, ale ważne, że rozwiązane! 😄

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                        • first-post
                          last-post