Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Rajd Leocji

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    7
    53
    3734
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Joanna Izabela
      Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Może warto wystawić coś Teutońskiego @Teutonia

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
      • Nurdrun von Lichtenstein
        Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

Proponuję Andrzeja Fryderyka. 😄

Wojciech Hergemon 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
        • Wojciech Hergemon
          Wojciech Hergemon @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon
          Dopiero co do Ciebie przyjechał, a już go chcesz wystawić? 😄

Zawsze lepiej on konno niż ty Jużbiedą.

Wojciech Hergemon 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
            • Wojciech Hergemon
              Wojciech Hergemon @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon
              Nie sądziłem, że darzysz mnie aż taką antypatią... 😞
              Niemniej życzę powodzenia na nowej drodze życia.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
              • Heinz-Werner Grüner
                Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Zapraszam choćby i dziesięciu Teutończyków i nieteutończyków również. 🙂
                Jakby ktoś nie doczytał to informuję, że można "dobierać się" w pary, w sensie tworzyć zespół. 😉

Ja i Andrzej Fryderyk! Andrzeju, wystąpimy?

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
                  • Michał Jerzy Potocki
                    Michał Jerzy Potocki ostatnio edytowany przez Michał Jerzy Potocki

Hmm... Jeśli tak zacne osoby wystartują, to może kolejny raz spróbuję szczęścia. 😊 😉

• Heinz-Werner Grüner
                      Heinz-Werner Grüner @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon proszę tylko pamiętać WKW, że to nie jest taniec z gwiazdami, ale jazda za kierownicami. 😉
                      Proszę tego żartu nie brać do siebie. 😉

Michał Jerzy Potocki 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                      • Michał Jerzy Potocki
                        Michał Jerzy Potocki @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez Michał Jerzy Potocki

@Heinz-Werner-Grüner Jestem Pewien, że Teutońskie Kobiety potrafią dobrze jeździć. Oby na torze dopisywało nam szczęście. Inaczej będziemy zgubieni. 😉
                        Nie ma co się ograniczyć tylko do Teutonek, bo zapewne Baridajki i Sclawinki też. 🙂

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0

@Heinz-Werner-Grüner ma Pan słuszność. Dałam się ponieść emocji.
                          Ale gdyby organizował Pan Taniec z Gwiazdami to ja i @Andrzej-Fryderyk występujemy w parze!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                          • Heinz-Werner Grüner
                            Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon z reguły się nie chwalę. To nie w moim zwyczaju, ale taniec to mój "konik". Naprawdę uwielbiam!
                            Także ja biorę za partnerkę @Joanna-Izabela (jak mnie nie pogoni 😉 ) i możemy rywalizować. 🙂

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3

Oh, teraz poczułam się zazdrosna. @Andrzej-Fryderyk Andrzeju! Musimy poćwiczyć! Jak w Dirty Dancing! 😄

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                              • Ludwik Tomović
                                Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

Jeśli ktoś jeszcze z Unii wystartuje, to możemy wspólnie utworzyć Unijny zespół.

• Heinz-Werner Grüner
                                  Heinz-Werner Grüner @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez Heinz-Werner Grüner

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon jakkolwiek to słabo nie zabrzmi znam na pamięć... Tak to jest jak się miało na VHS'ie nagrane z jakiegoś TV Polświat i przyjeżdżała kuzynka na tydzień. 🙂
                                  Finałowy taniec szedł w setkach. 😉

@Ludwik-Tomović napisał w Rajd Leocji:

Jeśli ktoś jeszcze z Unii wystartuje, to możemy wspólnie utworzyć Unijny zespół.

Namawiam, oj namawiam! 🙂

@Heinz-Werner-Grüner proszę się przyznać, że ma Pan po prostu romantyczną duszę 🙂 A film nie był przecież zły, bardzo dobry w swojej klasie.

Czy tańczy Pan lepiej niż Patrick Swayze?

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                    • Michał Jerzy Potocki
                                      Michał Jerzy Potocki ostatnio edytowany przez

Gdyby Szanowny Andrzej Fryderyk był niedysponowany, to mogę zatańczyć zamiast niego. 🙂😉

• Heinz-Werner Grüner
                                        Heinz-Werner Grüner @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon do Patryka Szwajze to chyba się nie sposób równać...
                                        Fakt umiem, ale zawodowoto jestem daleko od "prawdy". 🙂

Przepraszam bardzo, ale czy to jest temat "Zwierzenia młodego Austriaka"? Czy raczej o kurzu, pocie i łzach? 🙂

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                        • Andrzej Fryderyk
                                          Andrzej Fryderyk ostatnio edytowany przez

@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon dziękuję za propozycję ale obawiam się, że nie tym razem 😞

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                          • Michał Jerzy Potocki
                                            Michał Jerzy Potocki ostatnio edytowany przez

Przykro mi to słyszeć. Chciałbym zapytać czemu... Jednak lepiej to dla mnie. 😄😉
                                            Hah. Taki żarcik. A dlaczego WKW nie może?

• first-post
                                              last-post