Złoty Gród
-
Ja to tylko tak technicznie – jakie są proporcje wymiarów dla tych propozycji?
Osobiście nie jestem w pełni przekonany co do bramy we fladze. Zazwyczaj flagi są dość proste – wynika to przede wszystkim ze sposobu ich realnego tworzenia.
Dlatego bardziej jestem zwolennikiem propozycji pierwszej z drugiego posta.
Tak czy siak świetna robota!
-
Jeżeli dobrze się orientuję, to wymiary całej kartki w inkscape, na której robione były obydwie wersje to:
[w pikselach]
Długość: 789
Wysokość: 398
Z proporcji ja tak średnio się orientuję [albo nie miałem tego w szkolnej karierze (tfu), albo nie pamiętam], zatem nie będę zgrywał w tym miejscu jakiegoś Janusza obliczeniowca etc. -
Wygląda na to, że Lud (o ile grupkę trojga osób można nazwać ludem) woli, żebyśmy korzystali z takiej flagi Złotego Grodu:
Pozwolę sobie dorzucić flagi w proporcjach 8:5 (740x464px) - o niebo lepiej, nieprawdaż?
-
Bardzo ładne flagi.
-
Ta druga opcja to niemalże flaga Gruzji... I szerokość pasów jest różna, ale to detal. W gruncie rzeczy uważam, swoim skromnym zdaniem, że flaga pierwsza jest ciekawsza.
-
Jak już się wypowiadałam wolę 1 opcje
-
W Gruzji mają ciekawe wino.
-
To i w Złotym Grodzie też mogą mieć.
-
@Heinz-Werner-Grüner
W Złotym Grodzie najbardziej rozpoznawalnym trunkiem jest własnoręcznie robione ciemne piwo -
A można gdzieś skosztować w pobliżu? To taki koźlak?
-
Jeśli chcecie skosztować, to serdecznie zapraszam do naszej Karczmy w ZG, chociaż nie tylko na popitkę
-
A prowadź Pan do tej karczemki.
-
Kiedy w Złotym Grodzie mieszkańcy żyli swoim życiem, to ze swojej jaskini, zwanym też mieszkaniem wyszedł po raz pierwszy od Hergolienowego Jarmarku Grzegorz Czartoryski, zwany "Barthanem". Jego niedostępność wynikała z nadmiaru realiozy, która potęgowała do przełomu A.D 2020/2021. Po raz pierwszy zaczerpnął od dłuższego czasu świeżego powietrza, i powrócił do realizowania swoich planów i spraw urzędowych (a tych przecież ma bardzo dużo).
-
@grzegorz-tomasz-jakub-czartoryski Zapadłeś w sen zimowy i budzisz się ze snu.
Rzuć okiem na oferty pracy, może coś cię zainteresuje