Witajcie
-
Witaj ! Serdecznie i gorąco !
-
@Gotfryd-Slavik-de-Ruth Witaj
-
@Gotfryd-Slavik-de-Ruth Witaj
-
@Gotfryd-Slavik-de-Ruth witaj!
-
Witamy!
-
@Gotfryd-Slavik-de-Ruth , witamy na pokładzie!
-
Witamy! Cieszę się, ze do nas zawitałeś
-
Cześć
-
Nie będę ukrywać swojego sceptycznego podejścia, do nowego porządku i krytycyzmu do sposobu Rozstania z KS; Ala zanim zalejecie mnie "falą miłości" miejsce na uwadze że Jestem z wami szczery. Nie mniej jeśli myślicie że umiem porzucić KT to jesteście w błędzie. Nie wiem co przyniesie przyszłość, jak to będzie wygadało... Nie mniej tak długo jak dam radę dzielić swój czas na KT i KS tak postaram się to robić.
Nie porzucę KSZ i KS ale i nie chcę zrywać z KT kontaktu bo jestem z Teutonią związany... W wolnej chili oddam się do dyspozycji Królowej i Obywateli KT żebyście zdecydowali co począć z Moją osobą. A teraz wybaczanie muszę bronić jak przystało na Hetmana Wielkiego tego co zostało z KSZ. -
Nie widzę problemów w działaniu, szczególnie że znam twoje przywiązanie do KSZ. Najlepszym sposobem będzie po prostu zatwierdzenie podwójnego obywatelstwa przez senat, tak jak to się działo i w Sarmacji. Jak już ogarniemy system sobie to wrzucę odpowiedni akt do Senatu tak abyś już miał (mam nadzieje) wpływ na kolejne zmiany jako senator KT. Oczywiście nadal zachęcam do udziału w nieformalnych dyskusjach toczących się na forum.