Eltdorf - Runhoff - OS3 - Löwe und Einhorn-Rally 1921
-
Wziuuum
-
Kawyyyy! — czerwona lancia minęła punkt kotrolny
-
Gazu!
-
Na odcinku zameldowała się załoga De Ravii
-
Prom???!!!
Mindjárt belehányok a számba -
Samochód ekipy Pangard Racing Team dojechał do Runhoff.
-
Jesteście?
-
0Klasyfikacja będzie później. Pies czeka. ;
-
Jestem
-
Przybyłem.
-
Przybywam
-
Jestem!
-
Jestem... zaspało mi się...
-
Koburgia Motorsport #32 (Lipebuirger) dojeżdża do mety
-
Dopis paranarracyjny:
(poprzedniego postu nie da rady już edytować)Młody amator wyścigów przemierzał kolejny odcinek trasy. Mając na uwadze dotychczasowe 10-te miejsce w tabeli wyników, tym razem usiłował przyspieszyć jak to tylko możliwe. Niestety, trasa nie była zbyt przyjazna. Gęste ostre zakręty nierzadko pokryte grubą taflą zaskakująco przejrzystego lodu stanowiły miejscami nielada wyzwanie. Wkrótce potem na trasie miała się znajdować jedna z dłuższych prostych odcinka prowadząca przez dziki las. Widząc okazję nie do przegapienia, kierowca postanowił przyspieszyć i...
Ni z tego, ni z owego spod maski „Gryfona” zaczął wydobywać się dym, a chwilę potem wehikuł stanął w miejscu. Oczekując na pomoc, Arkadiusz był zmuszony stać na mrozie przez ponad godzinę. Na szczęście na pokładzie auta znajdował się prowiant i ciepła herbata w termosie. Było pewne, że tym razem stracił na pozycji, jednak nie miejsce było najważniejsze - ale zaufanie fanów, których mógł taką wpadką znieważyć. -
Przybywam z opóźnieniem
-
Wreszcie i Michał swoim automobilem przekroczył linię odcinka.
-
Za kółkiem spać się nie powinno...
Mocno spóźniony przez punkt kontrolny przejeżdża Joahim. -
KLASYFIKACJA OFICJALNA (stan na godzinę 13:15)
Kierowcy Habsburg-Lotaringiai, bracia Potoccy i Lacran przekroczyli czas na start i zostają nie klasyfikowani.
Natomiast kierowca Maciuś II zu Hergemon a de Ebruz ma do zaliczenia jeszcze OS 3. Dziś spotykamy się jeszcze na Detzonii! A dalej transport do Sclavinii...Nie poddawajcie się!
-
@heinz-werner-grüner napisał w Eltdorf - Runhoff - OS3 - Löwe und Einhorn-Rally 1921:
Nie poddawajcie się!
Ale dlaczego tak huśta na tym promie??? Fale mają chyba z 10 metrów.
słowa wypowiedziane pomiędzy jedną a drugą torsją