Ocena kandydata na Cesarza-małżonka
-
-
+18 ZEBY NIE BYŁO
https://www.youtube.com/watch?v=WSon1D7gG1Q&ab_channel=1976AD
Rozumiem ze widownia oczekuje czegoś takiego... -
@Joanna-Izabela dokładnie tak!!!
Do komisji zostali wytypowani również @Michał-Jerzy-Potocki @Heinz-Werner-Grüner oraz @Ametyst-Faradobus
-
@joanna-izabela bardzo ładna.... piosenka.....
-
@ludwik-tomović gdzieś ja wrzucimy dzisiaj
Natomiast to było oczekiwania, a rzeczywistość:
https://www.youtube.com/watch?v=SCNhnqWulU0&ab_channel=DancingwiththeStars -
@natalia-helena-von-lichtenstein Ja do jury? Cóż za zaszczyt...
-
@joanna-izabela Ten "pokaz" to tak na 4-5 w skali do 10.
-
@joanna-izabela I tak bardzo fajne. Poza tym nie martw się, potrenujemy cię przed wydarzeniem i wyrobisz się. Mam dobrego trenera:
-
A ile się dostaje za siedzenie w tym żyry? I czy pokażą mnie w telewizorze?
-
@ametyst-faradobus Dostaje się weselny bimberek i będziesz znany jak Beata Tyszkiewicz.
-
@ametyst-faradobus Pokażą w telewizorze, jak dobrze pójdzie to dadzą nawet fuchę prowadzącego jakiś program w Telewizji
ReżymowejNarodowej -
A co jeśli kandydatem byłby ktoś kto jest w jury? Tak pytam.. nie sugerując narodowi Teutońskiemu, pewnego Austriaka, badacza, prezesa, trenera, no i co najważniejsze przemiłego człowieka jakim jest Pan H....
-
Proszę nawet nie myśleć że któryś z was ma szansę. Wszyscy wiemy, że Konsortem Jej Cesarskiej Mości może być tylko eunuch.
-
@cillian Ale...Adrian nie jest eunuchem
-
A skąd ja mam wiedzieć? Patrzę się ludziom w majtki czy jak?
-
Mi się wydaje, że jest. xD
-
@natalia-helena-von-lichtenstein nie jest
-
@joanna-izabela zatem skąd ta smutna mina? xD
-
Bądźmy szczerzy dla tak wysoko urodzonej Damy i w dodatku z taką charyzmą ciężko znaleźć odpowiednią "partię". Musi więc być to mężczyzna co najmniej tak samo charyzmatyczny by "ujarzmić" zakusy cesarzowej, lub po prostu mężczyzna z góry godzący się na bycie tylko i wyłącznie "bykiem rozpłodowym"...
Pierwszy wyznacznik w mikronacjach spełnia niewielu, co akurat dość łatwo idzie sprawdzić, ale do bycia "chojnie obdarzonym" przyzna się niemalże sto procent...tylko czy rola "męża cesarzowej" będzie im odpowiadała? To już niech sobie sami potencjalnie "dostojni" kandydaci sami odpowiedzą... -
@heinz-werner-grüner baridajski książę Filip