Mikronacyjny Turniej Szachowy - Srebny Róg
-
Dobra, już wiem, jak ruszają się figury. Jestem gotowa na pojedynek.
@Santi-Vilarte wyzywam cię na pojedynek szachowy! xD
-
No to już dwie kobiety na pokladzie...znaczy przy szachownicy.
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Jeszcze tylko nick na chess.com i będzie super
-
To ja zajmę miejsce na trybunach
-
To ja ponęcę jeszcze @Michał-Jerzy-Potocki , może się uda Panu wygrać serce Natali w szachach Ja bym takiej szansy nie przepuściła.
-
Ośmiu mikronautów stawiło się wyzwaniu w walce o tytuł Mistrza Mikroświata - a ty? Czemu jeszcze się nie zgłosiłeś
-
@cillian
No właśnie! Dlaczego jeszcze nie wysłaliście zgłoszenia? -
@cillian Vulfila O ile dobrze pamiętam.
Zaczęłam interesować się tymi szachami i tak mnie wciągnęło, że non stop gram. Nie wiedziałam, że to takie ciekawe.
-
@cillian a Santi też?
-
Pewni sarmaci wolą nie uczestniczyć z powodu relacji dyplomatycznych Unia
-
@natalia-helena-von-lichtenstein napisał w Mikronacyjny Turniej Szachowy - Srebny Róg:
@cillian Vulfila O ile dobrze pamiętam.
Zaczęłam interesować się tymi szachami i tak mnie wciągnęło, że non stop gram. Nie wiedziałam, że to takie ciekawe.
No nie. W tym też mnie ograsz?
-
@andrzej-fryderyk Ostatnio ty ograłeś mnie Ale uczę się w szachy i coraz lepiej mi idzie. Umiem już dość sprawnie matować.
-
Pewni sarmaci wolą nie uczestniczyć z powodu relacji dyplomatycznych Unia
Jeśli Santi też, to można powiedzieć, że w końcu ten spór na coś się przydał. To nie jest tak, że go nie lubię ale ograć Santiego jest cholernie trudno
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Oj ledwie! Poza tym byliśmy w jednej drużynie!
O. Czyli już umiesz więcej niż ja
-
@natalia-helena-von-lichtenstein matować czy być matowana? To dość spory szczegół...
Bez urazy oczywiście...
-
@heinz-werner-grüner w byciu matowana jestem jeszcze lepsza
-
Co prawda, zgłaszałem się prywatnie, ale oczywiście potwierdzam uczestnictwo
-
@natalia-helena-von-lichtenstein ja bym powiedział o sobie, że nawet jestem arcymistrzem szachowym w byciu matowanym.
-
@heinz-werner-grüner nie schlebiaj sobie ;d
@Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek Mój Sensei! Czy będę musiała walczyć przeciwko mojemu Mistrzowi????????
-
@natalia-helena-von-lichtenstein Jak się spotkamy na "szachowym polu" to się okaże kto jest mistrzem szacha-mata-pata.