Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Mikronacyjny Turniej Szachowy - Srebny Róg

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    10
    46
    3698
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Cillian
      Cillian ostatnio edytowany przez Cillian

text alternatywny

Mikronacyjny Turniej Szachowy Srebny Róg się oficjalnie zaczął

Zgłosiło się dziewięciu szachistów(Co trochę zasmuciło, bo wiadome jest że mamy wielu więcej w mikroświecie). Zostali oni przypisani do trzech grup, Z dwóch pierwszych do pół finału awansuje jedna osoba, z trzeciej dwie.

tekst

Powodzenia, i udanego matowania.

@Andrzej-Fryderyk @Joahim-von-Ribertrop @Joanna-Izabela @Natalia-Helena-von-Lichtenstein @Ignats-ik-Ruth @Michał-Franciszek-Lubomirski-Lisewicz @Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek @Heinz-Werner-Grüner

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • Ludwik Tomović
        Ludwik Tomović @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian powodzenia dla wszystkich!

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Heinz-Werner Grüner
          Heinz-Werner Grüner @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

Kiedy zaczynamy, tak się dopytam... 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • Nurdrun von Lichtenstein
            Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

Grupa C zacna! Jaka szkoda, że odpadnę xD

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
            • Cillian
              Cillian ostatnio edytowany przez

Już zaczęliśmy 😉 Teraz gracie pomiędzy swoimi grupami. Nie mogę wam zorganizować meczu więc sami musicie wysłać przeciwnikowi link do gry. W przypadku problemów zapraszam na discorda

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              • Cillian

Joahim von Ribbentrop vs Cillian Saerucaeg
                0.5 : 2.5

Pierwsza, druga i trzecia gra. Bardzo dziękuje koledze za grę

• M
                  Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz ostatnio edytowany przez

Powodzenia wszystkim! 🙂

• Adrian Józef Alatristé
                    Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

Cholera jasna, przegapiłem zapisy. ;/

Cillian 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • Cillian
                      Cillian @Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

@adrian-józef-alatristé nikt się chyba nie obrazi jak dopiszę do grupy c ;d

Adrian Józef Alatristé 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                      • Adrian Józef Alatristé
                        Adrian Józef Alatristé @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian Ja na pewno protestować nie będę. 🐕

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                        • Joanna Izabela
                          Joanna Izabela @Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

@adrian-józef-alatristé będziemy grać razem ❤

Adrian Józef Alatristé 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                          • Adrian Józef Alatristé
                            Adrian Józef Alatristé @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela raczej przeciwko sobie. 🎱 🎱

• Heinz-Werner Grüner
                              Heinz-Werner Grüner @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian Tak, tak... Ja rozgrywam już mecz z Panem Pułkownikiem, Lisewiczem-Lubomirskim... Jak zakończymy to zapewne on podeśle całość...

• Alfred Fabian von Tehen-Dżek
                                Alfred Fabian von Tehen-Dżek ostatnio edytowany przez

Pierwsza

I druga

Partia z Natalią, 2:0 dla mnie. Cóż, niestety nie mogłem oddać punktu, niemniej myślę, że Natalia zasługuje na drugie miejsce w grupie 😄

Chyba, że Jej Cesarska Mość, lub Adrian jest mnie w stanie powstrzymać w dwumeczu 😄

• Andrzej Fryderyk
                                  Andrzej Fryderyk ostatnio edytowany przez

@Joahim-von-Ribertrop odezwij się w wolnej chwili na discordzie 🙂

• Joanna Izabela
                                    Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

ja vs Adrian Józef Alatriste aka moj narzeczony który po bożemu dał mi wpierdol
                                    2:0 dla niego
                                    partia 1
                                    partia 2

• Alfred Fabian von Tehen-Dżek
                                      Alfred Fabian von Tehen-Dżek ostatnio edytowany przez

Mi również udało się wygrać 2 partie z JCM, więc będę próbował łapać na partie Adriana

partia 1

partia 2

• Cillian

Siema siema koledzy i koleżanki z tego bagna. Szanowny Ja przeciwko najlepszy i najfajniejszy programista Teutonii Beznadziej Angloviasty aka JKW Andrzej Fryderyk, 2:0.

https://www.chess.com/live/game/8109187821 szach w 18
                                        https://www.chess.com/live/game/8109884125 time out w 40

• Andrzej Fryderyk
                                          Andrzej Fryderyk ostatnio edytowany przez

Andrzej Fryderyk wygrał z Joahimem 2:0
                                          https://www.chess.com/live/game/8355359369
                                          https://www.chess.com/live/game/8355894179

• M
                                            Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz ostatnio edytowany przez

Michał F. Lubomirski-Lisewicz wygrał z Heinzem Werner-Grünerem 2:0

Pierwsza gra

Druga gra

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                            • first-post
                                              last-post